Universal McCann виграло тендер на медійне обслуговування EU Pharmacia

2 Березня 2009
5071
2 Березня 2009
11:32

Universal McCann виграло тендер на медійне обслуговування EU Pharmacia

5071
Universal McCann виграло тендер на медійне обслуговування EU Pharmacia
Агентство Universal McCann (група «АДВ Україна») виграло тендер на медійне обслуговування компанії EU Pharmacia Ukraine у 2009 році. У тендері також брали участь чотири інших агенції.
Як повідомляє прес-служба «АДВ Україна», агентство обслуговуватиме три бренди компанії - «Ібупром», «Грипекс» та «Стоперан». Бюджет рекламної кампанії не розголошується.
Компанію US Pharmacia (USP) було створено у США у 1990 році. Займає 5 місце на ринку безрецептурних препаратів у Європі. На ринку України – з 2005 року.
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5071
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду