Нацрада прийняла відставку Куруса і призначила Мірошниченка

14 Квітня 2009
22164
14 Квітня 2009
14:21

Нацрада прийняла відставку Куруса і призначила Мірошниченка

22164
Нацрада прийняла відставку Куруса і призначила Мірошниченка

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення прийняла відставку Ігоря Куруса з посади першого заступника голови Нацради.

 

Нагадаємо, пан Курус подав заяву про відставку 8 квітня разом із головою Нацради Віталієм Шевченком, який нині перебуває у відпустці. Члени Нацради задовільнили заяву пана Куруса. Під час подальшого обговорення було запропоновано призначити першим заступником голови Нацради Андрія Мірошниченка. «Ситуація непевна. У нас нині звіти, і це питання відповідальності», – зазначив пан Мірошниченко, утім, попросив відкласти голосування з питання призначення його на посаду першого заступника  до розгляду питання про відставку та призначення голови Нацради. Члени Нацради не погодилися на цю пропозицію і проголосували за призначення пана Мірошниченка.

 

Дискусію членів Нацради викликало питання, чи переносити розгляд заяви Віталія Шевченка і на який термін. Більшість членів Нацради зійшлися на тому, що голосувати за відставку пана Шевченка за його відсутності не варто; при цьому кілька членів висловили намір голосувати «за».  В остаточному формулюванні зазначено: «Перенести голосування на інший термін і розглянути заяву голови Нацради після його виходу з відпустки».  Також було дано протокольне доручення поставити пана Шевченка до відома про ухвалене Нацрадою рішення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
22164
Теги:
Читайте також
Коментарі
7
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ilona
5497 дн. тому
мирошниченко тоже скоро уйдет в небытие - аккурат в день президентских выборов
глядач
5499 дн. тому
Слава богу що ці двое {CeNSORED} пішли у небуття. І Курус і Шевченко поставили залізну завісу для українського телеглядача.Щоб не дай боже не дивилися справжнє російське телебачення і не мали змоги оцінити яка різниця між українським г-ом і справжніт ТБ. В Україні ТБ почило в бозі вже давно. Єдина обсосана тема -політика.
справедливий
5499 дн. тому
ВІталіє Федоровичу, а Ви чом у кущі сховались? Тримайте позицію зі своєю заявленою відставкою до кінця. А то якось не красиво виходить... Ну хоч пряником Вас із кущів виманюй.
teleman
5499 дн. тому
Возможно Курус виноват в том, что с ним тяжело договариваться. Но благодаря ему мы говорим хоть о начале цифрового телевищание в Украине. Небыло б Куруса небыло б и цифры.
Григорий Кваснюк, ТК АТВ, Одесса
5499 дн. тому
Оранжевые крысы потихоньку бегут с тонущего корабля. Через год Шевченко и Курус будут торговать газетами на чикагских улицах и выпрашивать милостыню у семейства Чумаченко
teleman
5499 дн. тому
конец цифре в украине
RT
5499 дн. тому
Типова поведінка блазнів
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду