detector.media
14.04.2009 14:21
Нацрада прийняла відставку Куруса і призначила Мірошниченка
Нацрада прийняла відставку Куруса і призначила Мірошниченка

Національна рада України з питань телебачення і радіомовлення прийняла відставку Ігоря Куруса з посади першого заступника голови Нацради.

 

Нагадаємо, пан Курус подав заяву про відставку 8 квітня разом із головою Нацради Віталієм Шевченком, який нині перебуває у відпустці. Члени Нацради задовільнили заяву пана Куруса. Під час подальшого обговорення було запропоновано призначити першим заступником голови Нацради Андрія Мірошниченка. «Ситуація непевна. У нас нині звіти, і це питання відповідальності», – зазначив пан Мірошниченко, утім, попросив відкласти голосування з питання призначення його на посаду першого заступника  до розгляду питання про відставку та призначення голови Нацради. Члени Нацради не погодилися на цю пропозицію і проголосували за призначення пана Мірошниченка.

 

Дискусію членів Нацради викликало питання, чи переносити розгляд заяви Віталія Шевченка і на який термін. Більшість членів Нацради зійшлися на тому, що голосувати за відставку пана Шевченка за його відсутності не варто; при цьому кілька членів висловили намір голосувати «за».  В остаточному формулюванні зазначено: «Перенести голосування на інший термін і розглянути заяву голови Нацради після його виходу з відпустки».  Також було дано протокольне доручення поставити пана Шевченка до відома про ухвалене Нацрадою рішення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY