Микола Томенко та Святослав Олійник оскаржили в суді рішення Нацради про обмін логотипами між «Мегаспортом» і К1

4 Вересня 2008
31140
4 Вересня 2008
14:12

Микола Томенко та Святослав Олійник оскаржили в суді рішення Нацради про обмін логотипами між «Мегаспортом» і К1

31140
Микола Томенко та Святослав Олійник оскаржили в суді рішення Нацради про обмін логотипами між «Мегаспортом» і К1
Заступник голови Верховної Ради, народний депутат України (фракція Блоку Юлії Тимошенко) Микола Томенко та народний депутат-бютівець Святослав Олійник позиваються до суду стосовно рішення Національної ради України з питань телебачення та радіомовлення щодо внесення змін до ліцензії телеканалів «Мегаспорт» та К1 (обмін логотипами).
 
Таке рішення, як уже повідомляла «ТК», Національна рада ухвалила 9 липня. Обмін логотипами К1 та «Мегаспорту», внаслідок чого К1 став ефірним каналом, а «Мегаспорт» - супутниково-кабельним, відбувся 1 вересня.
 
«Оскільки рішенням Нацради не передбачалося зміни програмної концепції мовлення цих каналів та виду мовлення, а головною функцією Національної ради є контроль за виконанням умов ліцензій у сфері радіо- і телевізійного мовлення, Микола Томенко та Святослав Олійник вважають, що бездіяльність цього державного органу призвела до зміни системи та концепції мовлення цих каналів, а це, в свою чергу, - до зникнення з загальнонаціонального мовлення спортивного каналу “Мегаспорт”.  Як і тисячі інших телеглядачів, Микола Томенко та Святослав Олійник обурені фактичною ліквідацією єдиного ефірного спортивного телеканалу, що, безумовно, обмежує громадянами України можливості отримання інформації. У зв’язку з цим, позивачі просять суд зобов’язати Національну раду з питань телебачення і радіомовлення України вчинити дії щодо відновлення виду територіальної категорії мовлення телеканалів “К1” та “Мегаспорт” відповідно до їх ліцензійних умов», - ідеться у повідомленні прес-служби Миколи Томенка.
     
Прес-служба депутата не вточнює, до якого саме суду було подано заяву. Прес-служба групи «Інтер», до якої належать телеканали «Мегаспорт» і К1, поки що не коментує цю подію.
 
«Детектор медіа»
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
31140
Читайте також
Коментарі
16
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
F1
5707 дн. тому
В топку к1 верните МЕГАСПОРТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
АЯКС
5709 дн. тому
ПАЦАНЫ! УЗНАЙТЕ НОМЕРА ТЕЛ РУКОВОДСТВА ИНТЕРА И НАЦРАДЫ И ЗВОНИТЕ ЭТИМ {CENSORED} К А Ж Д Ы Й ДЕНЬ
дмитрий харьков
5709 дн. тому
ЭТИХ {CENSORED} С ИНТЕРА И НАЦРАДЫ НУЖНО ПОВЕСИТЬ ЗА {CENSORED}!!!! ЕСЛИ ЧЕЛОВЕК {CENSORED} ТО ЭТО НАДОЛГО
Шурик
5710 дн. тому
Эфирную свободу МЕГАСПОРТУ!!!!!
ustim
5712 дн. тому
коні блін, задовбали серіалами
вовка
5714 дн. тому
пи...пи....расты
Юра
5714 дн. тому
Верните МЕГАСПОРТ!!!!!!!!
Сергей
5715 дн. тому
Согласен с вами, люди. Того, что показывает интер хоть пруд пруди... А вот спортивных каналов, доступных "простым смертным" нету больше. Был один единственный Мегаспорт да и тот убрали. ТРЕБУЕМ МЕГАСПОРТ ВЕРНУТЬ НА ПРЕЖНЕЕ МЕСТО!!!
11
5715 дн. тому
Мегаспорт в эфир
патриот
5715 дн. тому
Афганец Томенко молодец Знает что выше {CENSORED} Куруса в стране НЕТ Не зря он главный противник перевода этого деятеля на место Прутника иначе как минимум гостелевидению в стране ХАНА Непонятно почему {CENSORED} Даже у Ющенко есть 5% доверия у людей А у Нацсовета в частности у наполиончика -Куруса 0000001%
профи
5715 дн. тому
Боже какой бред в ответе господина Куруса Ну {CENSORED}-молодец так хоть отрабатывай Эфирные передатчики по украине входят в универсальную услугу И кабельщики ни чего не коммутировали просто проснулись 1 сентября и на той же частоте увидели К-1 а спутник не входит в универсальную услугу Такчто нацики из Нацсовета очередной раз в суде получат отлуп Господи и когда же ты освободиш народт от этого {CENSORED}Куруса а в прочем всю эту сытую шайку надо на нары отправить Большего зла Украине принес разве только наш полупрезидент
Sandrine
5715 дн. тому
ПОВЕРНІТЬ МЕГАСПОРТ!!!!!!!!! Інтер і так по своєму каналові СТІЛЬКИ байди й нудоти показує!!!!!
\\
5715 дн. тому
+1, Верните Мегаспорт на место!!
Draiden
5716 дн. тому
Ось за це дякуємо пане Томенко!!!!!!!!!!
5716 дн. тому
+1
Зритель
5716 дн. тому
Ребята такой байды как К1 в эфире и так хватает, верните "Мегаспорт". Кина и Новостей в эфире полно, верните футбол.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду