Саакашвілі звинуватив журналістку із Здолбунова у продажності (ВІДЕО)

Саакашвілі звинуватив журналістку із Здолбунова у продажності (ВІДЕО)

17 Грудня 2016
3615
17 Грудня 2016
17:02

Саакашвілі звинуватив журналістку із Здолбунова у продажності (ВІДЕО)

3615
У колишнього глави Одеської ОДА Міхеїла Саакашвілі в ефірі програми «Шустер Live» виник конфлікт з одним із журналістів – заступницею головного редактора видання «Здолбунів сіті» (Рівненська область) Ольгою Ферар.
Саакашвілі звинуватив журналістку із Здолбунова у продажності (ВІДЕО)
Саакашвілі звинуватив журналістку із Здолбунова у продажності (ВІДЕО)

Цей епізод можна переглянути на YouTube.

У певний момент програми Ольга Ферар задала Міхеїлу Саакашвілі провокативне питання, яке містило звинувачення у популізмі.

«Можливо, я зараз скажу доволі неприємну для вас річ, але в регіонах складається враження, і говорять вже поза спинами, називають вас популістом. Новим популістом України 2016. Ви апелюєте до таких слів як "бариги", ми вже чули знайоме нам "скотиняки" та інша така лекція (вислів Ольги Ферар. – Ред.). Ви коли приїжджаєте в регіон, ви вичікуєте, коли приїдуть тележурналісти декілька хвилин. Ми вже знаєм, на якому етапі вас треба…», - почала говорити Ольга Ферар.

Міхеїл Саакашвілі кілька разів питав її, перебиваючи, з якого вона регіона, і чи була присутня під час його візиту до Рівненської області.

Журналістка підтвердила, що була, попросила її не перебивати і продовжила свій спіч, переходячи до звинувачень: «Недавно ви в нас були. Ви починаєте спектакль, вас знімають, всі аплодують, і ви собі їдете далі. Так ви курсуєте регіонами. Так, звичайно картинка красива, ми це дуже любимо…».

В цей момент Міхеїл Саакашвілі знову перебив журналістку питанням: «Кому належить ваш канал?».

Журналістка не відповіла: «Питання все ж я можу озвучити? Ви позіціонуєте себе як активно, але до діла не доходить ті ваші поїздки в регіонах (вислів Ольги Ферар. – Ред.). Як ви плануєте, ставлячи на популізмі свою діяльність вже зараз, будучи президентом, як планується ваша робота?».

Міхеїл Саакашвілі почав відповідь із звинувачень щодо продажних журналістів в Україні, які діють за вказівкою власників ЗМІ.

Савік Шустер намагався заспокоїти політика і заявив, що з ним не згодний. Він запропонував Міхеїлу Саакашвілі все ж таки відповісти на питання щодо популізму. Однак політик продовжив звинувачення на адресу продажних журналістів – зокрема, у Рівненській області, де ЗМІ начебто контролює «Бурштинова мафія».

Згодом про інцидент Міхеїл Саакашвілі написав у своєму Facebook.

«Ось цей "незалежний" журналіст із Рівного, Ольга Ферар, обізвала мене популістом і іншими епітетами. Вона помічник депутата від БПП Миколи Орлова, якого багато разів звинувачували в корупції. Ось хто з нами бореться, це до відома моралістів, які вважають, що мені слід ковтати їх брудні звинувачення. У багатьох регіонах місцеві канали вимагають у антикорупційних активістів гроші за висвітлення фактів корупції, я все одно буду говорити з народом через їх проплачені балакаючі голови», - написав він.

Нагадаємо, ведуча 5 каналу Яніна Соколова спростувала узгодження інтерв’ю з Міхеїлом Саакашвілі з АП і Петром Порошенком.

На фото - Ольга Ферар

Фото: з Facebook Міхеїла Саакашвілі

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3615
Читайте також
23.11.2016 10:00
Євген Середа
для «Детектора медіа»
5 214
12.11.2016 11:00
Борис Бахтєєв
, для «Детектора медіа»
3 018
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду