Радио "Континент" проиграло судебное дело

5 Жовтня 2001
716
5 Жовтня 2001
17:39

Радио "Континент" проиграло судебное дело

716
Радио "Континент" проиграло судебное дело
Киевская радиостанция "Континент" проиграла судебное дело против Национального совета по вопросам телевидения и радиовещания.

Киевский хозяйственный суд отказал этой радиостанции, которая, среди прочего, ретранслирует программы ВВС и других западных радиостанций, в удовлетворении иска к Нацсовету.

Как считают сотрудники радио "Континент", радиостанция была несправедливо лишена лицензии на частоту 100,9 FM, которая была передана харьковской станции Радио "Оникс".

Решение Нацсовета о передаче лицензии было принято вопреки единогласной рекомендации экспертного совета в пользу "Континента".

Нацсовет обвиняет радио "Континент" в финансовых нарушениях, а также незаконной трансляции ВВС и других западных радиостанций. Директор радио "Континент" Сергей Шолох намерен подать апелляцию на решение суда. Об этом сообщает ВВС.

По информации Електронних вістей
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
716
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду