1 липня – суд у справі Тітушка (+РОЛИК)

1 липня – суд у справі Тітушка (+РОЛИК)

30 Червня 2013
26057
30 Червня 2013
18:57

1 липня – суд у справі Тітушка (+РОЛИК)

26057
У понеділок, 1 липня о 10-ій Шевченківський суд Києва розгляне справу Вадима Румуна Титушка щодо нападу на журналістів
1 липня – суд у справі Тітушка (+РОЛИК)
1 липня – суд у справі Тітушка (+РОЛИК)

Для зручності і хронологічності змонтувала усе наявне у нас відео і фото в один ролик, з заповільненнями-підкреслюваннями тощо. Відео Валерії Івашкіної та Наталки Тарасовської, фото-відео Владислава Соделя, фото Дмитра Ліпавського. Наприкінці - відео 5 каналу і журналістки 5 каналу Ірини Герасимової, які наздогнали Титушка&K і спробували взяти інтерв'ю. Правда, реакція на мікрофон у нього така ж своєрідна як на фотоапарат і мобілку.



1.10 - на В.Соделі добре видно славнозвісний бейдж «ПРЕСА», який, на думку провладних депутаток, є ознакою справжнього журналіста.



2.51 - звучить фраза «альо ми молодиє регіонни нах»



3.49 - лексика Румуна. Рекомендую прослухати для бабць, які приходять на суд підтримувати Румуна і захищати від журналістів («еті журналісти здоровиє амбали нападают на нашого чистєнького опрятнєнького деточку») і прицмокувати «вот нам би такого зятя!».

 

 

 

 

Ольга Сніцарчук для блога «Української правди»

Фото Владислава Соделя

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
Ольга Сніцарчук «Українська правда»
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
26057
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
киев
3975 дн. тому
УРОДЫ БАНДИТСКИЕ и мусора с ними заодно!!!!!!!!!!! ПОЗОР ПАРТИИ РЫГОВ!!!!!
slavistan
3975 дн. тому
На Харькове опробовали все технологии криминального беспредела. Тогда безмозглых ублюдков со строй площадки выпускали под залог первых лиц Харькова. Хижняк (департамент семьи молодежи и спорта) лично давал распоряжения по спорт клубам собирать "бойцов" и сам потом вносил залог под освобождение отдельных "тупомордых". Потом выборы "мэра". Натянули этой "крысе" 0,63% на победу и заткнули всем рты. Накануне собирали по спорт клубам подростков для разгрузки лишних бюллетеней. И опять департамент семьи и спорта. И любители этой власти могут лизать зады за фонтаны и парки отдыха, но вопрос морали остается открытым.
Харьков
3975 дн. тому
Самое опасное , что этих подонков-уродов-недоспортсменов нанимает власть. В Харькове лет пять назад Кернес (мер города!!!) привез с другого города банду гопников которые разнесли стройплощадку и избили охраников. Гопников не наказали , подонок Кернес стал мером. Ублюдочное общество все это молча проглотило.
Василь
3975 дн. тому
Однозначно цей, та йому подібні молодики, мають бути засуджені, з відповідним відшкодуванням моральної та матеріальної шкоди. Якщо суд пройде не на користь справедливості і журналістів, то тоді нікому не потрібна така держава, з такою владою, замовними журналістами і їхніми темниками.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду