Полтавська ОДТРК змінила програмну концепцію свого радіо та зменшила обсяг проводового мовлення в Полтаві

6 Березня 2013
5697
6 Березня 2013
15:02

Полтавська ОДТРК змінила програмну концепцію свого радіо та зменшила обсяг проводового мовлення в Полтаві

5697
Полтавська ОДТРК змінила програмну концепцію свого радіо та зменшила обсяг проводового мовлення в Полтаві

Полтавська обласна державна телерадіокомпанія «Лтава» змінила програмну концепцію своєї ефірної радіостанції «Ваша хвиля», а також зменшила обсяг мовлення у проводовій мережі в Полтаві з 3 годин 53 хвилин на тиждень до 30 хвилин на тиждень. Відповідні зміни до ліцензій Полтавської ОДТРК внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 березня.

 

Формат ефірної радіостанції «Ваша хвиля» з розважально-інформаційного став розважально-музичним. У ліцензіях на цілодобове мовлення обсяг програм власного виробництва зменшився з 24 до 19 годин на добу. Обсяг культурно-мистецьких програм зменшився із 42 до 26 хвилин на добу, науково-просвітницьких - зріс із 24 до 42 хвилин на добу, кількість розважально-музичних програм зменшилася з 16 годин до 13 годин 20 хвилин на добу, натомість з'явилася підбірка музичних творів обсягом 5 годин на добу, кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм залишилася незмінною: 2 години 50 хвилин на добу.

 

Відповідно, змін зазнав і жанровий розподіл програм за ліцензіями на кілька годин мовлення на деяких частотах.

 

Обсяг проводового мовлення ОДТРК зменшила тільки в Полтаві (з 3 годин 53 хвилин на тиждень до 30 хвилин на тиждень), при цьому в Полтавській області він залишився незмінним - 15 годин 20 хвилин на тиждень, однак змінився жанровий розподіл програм у концепції.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5697
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Варвара
4077 дн. тому
Мережа проводова чи дротова???
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду