detector.media
06.03.2013 15:02
Полтавська ОДТРК змінила програмну концепцію свого радіо та зменшила обсяг проводового мовлення в Полтаві

Полтавська обласна державна телерадіокомпанія «Лтава» змінила програмну концепцію своєї ефірної радіостанції «Ваша хвиля», а також зменшила обсяг мовлення у проводовій мережі в Полтаві з 3 годин 53 хвилин на тиждень до 30 хвилин на тиждень. Відповідні зміни до ліцензій Полтавської ОДТРК внесла Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на засіданні 6 березня.

 

Формат ефірної радіостанції «Ваша хвиля» з розважально-інформаційного став розважально-музичним. У ліцензіях на цілодобове мовлення обсяг програм власного виробництва зменшився з 24 до 19 годин на добу. Обсяг культурно-мистецьких програм зменшився із 42 до 26 хвилин на добу, науково-просвітницьких - зріс із 24 до 42 хвилин на добу, кількість розважально-музичних програм зменшилася з 16 годин до 13 годин 20 хвилин на добу, натомість з'явилася підбірка музичних творів обсягом 5 годин на добу, кількість інформаційно-аналітичних і публіцистичних програм залишилася незмінною: 2 години 50 хвилин на добу.

 

Відповідно, змін зазнав і жанровий розподіл програм за ліцензіями на кілька годин мовлення на деяких частотах.

 

Обсяг проводового мовлення ОДТРК зменшила тільки в Полтаві (з 3 годин 53 хвилин на тиждень до 30 хвилин на тиждень), при цьому в Полтавській області він залишився незмінним - 15 годин 20 хвилин на тиждень, однак змінився жанровий розподіл програм у концепції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY