Часопис «Театральна пектораль» став доступний в онлайн-магазині електронного контенту

6 Березня 2013
4840
6 Березня 2013
14:11

Часопис «Театральна пектораль» став доступний в онлайн-магазині електронного контенту

4840
Часопис «Театральна пектораль» став доступний в онлайн-магазині електронного контенту

Відтепер часопис для прихильників українського театру «Театральна пектораль» став доступний й в електронному форматі. Про це повідомляє компанія PR-Prime.

 

Контент-партнером часопису «Театральная пектораль» став найбільший в Україні ліцензійний онлайн-магазин електронного контенту Obreey Store. Одночасно з виходом друкованої версії у ресурсі з'являтимуться електронні випуски «Театральної пекторалі».

 

Вже зараз на Obreey Store можна знайти та безкоштовно завантажити перший та другий випуски «Театральної пекторалі» в розділі Періодика/ Літературно-інформаційні видання.

 

Безкоштовний доступ передбачено і для наступних чотирьох випусків журналу (№№3-6).

 

Нагадаємо, глядацький часопис «Театральна пектораль» - нове спеціалізоване видання, створене за ініціативою Головного управління культури Київської міської державної адміністрації в рамках роботи найстарішої на теренах СНД театральної премії «Київська пектораль». Наразі анонсовано безкоштовне поширення перших шести випусків в електронній та друкованій версіях.

 

Часопис висвітлює театральні прем'єри київських театрів, які переглядаються експертами премії «Київська пектораль», дає інформацію про цікаві театральні події сезону, говорить про сучасний театр і драматургію, подає відгуки на не-прем'єрні вистави-довгожителі репертуарів театрів, фоторепортажі, інтерв'ю з «театральними» персонами. У журналі також публікуються літературні тексти, статті про культурні явища з позатеатрального життя, а також нотатки про цікавинки з розряду «аксесуари», «подорожі», «презенти» тощо.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4840
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду