detector.media
06.03.2013 14:11
Часопис «Театральна пектораль» став доступний в онлайн-магазині електронного контенту

Відтепер часопис для прихильників українського театру «Театральна пектораль» став доступний й в електронному форматі. Про це повідомляє компанія PR-Prime.

 

Контент-партнером часопису «Театральная пектораль» став найбільший в Україні ліцензійний онлайн-магазин електронного контенту Obreey Store. Одночасно з виходом друкованої версії у ресурсі з'являтимуться електронні випуски «Театральної пекторалі».

 

Вже зараз на Obreey Store можна знайти та безкоштовно завантажити перший та другий випуски «Театральної пекторалі» в розділі Періодика/ Літературно-інформаційні видання.

 

Безкоштовний доступ передбачено і для наступних чотирьох випусків журналу (№№3-6).

 

Нагадаємо, глядацький часопис «Театральна пектораль» - нове спеціалізоване видання, створене за ініціативою Головного управління культури Київської міської державної адміністрації в рамках роботи найстарішої на теренах СНД театральної премії «Київська пектораль». Наразі анонсовано безкоштовне поширення перших шести випусків в електронній та друкованій версіях.

 

Часопис висвітлює театральні прем'єри київських театрів, які переглядаються експертами премії «Київська пектораль», дає інформацію про цікаві театральні події сезону, говорить про сучасний театр і драматургію, подає відгуки на не-прем'єрні вистави-довгожителі репертуарів театрів, фоторепортажі, інтерв'ю з «театральними» персонами. У журналі також публікуються літературні тексти, статті про культурні явища з позатеатрального життя, а також нотатки про цікавинки з розряду «аксесуари», «подорожі», «презенти» тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY