У святковий вікенд телеканал «Ера» покаже спецвипуск «Країни онлайн» та прем’єру кулінарного шоу

5 Березня 2013
3832
5 Березня 2013
14:55

У святковий вікенд телеканал «Ера» покаже спецвипуск «Країни онлайн» та прем’єру кулінарного шоу

3832
У святковий вікенд телеканал «Ера» покаже спецвипуск «Країни онлайн» та прем’єру кулінарного шоу

Телеканал «Ера» готує особливий подарунок своїм глядачам на честь 8 березня. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

У спецвипуску програми «Країна online» глядачі побачать веселий репортаж Олександра Золотька про пригоди ведучих «Доброго ранку, Україно!» Марини Шевлюги та Тетяни Гончарової в Національному цирку України. За словами керівника ранкового ефіру ТРК «Ера» Айни Бадалової, дівчата ризикуватимуть життям, аби довести, що українські жінки «най-най-най». Спецвипуск «Країни онлайн» вийде в ефір 8 березня о 7.20.

 

Окрім того, від 9 березня на телеканалі «Ера» почне виходити програма «Панянка та кулінар». Це кулінарне шоу, в якому досвідчений кухар Михайло Плотников дає уроки приготування смачної та здорової їжі своїй учениці - співачці і актрисі Анні Семенович. Програма буде виходити в ефір щосуботи о 8.30, 9 березня - прем'єрний святковий випуск.

 

У святковий вікенд канал «Ера» також запропонує своїм глядачам гумористичну програму «Про дружину, про тещу, про білявку» та гумористичний концерт «Жіноча логіка» з циклу «Притулок комедіантів».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3832
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду