Фонд держмайна витратить з бюджету майже півмільйона на моніторинг радіо «Шансон» і наповнення свого сайту

5 Березня 2013
5726
5 Березня 2013
13:33

Фонд держмайна витратить з бюджету майже півмільйона на моніторинг радіо «Шансон» і наповнення свого сайту

5726
Фонд держмайна витратить з бюджету майже півмільйона на моніторинг радіо «Шансон» і наповнення свого сайту

Фонд державного майна України (ФДМУ) 25-27 лютого уклав угоди на інформаційні послуги вартістю 409 тис. грн. Про це повідомляє «Вісник державних закупівель», який цитує сайт «Наші гроші».

 

ДП «Моніторінг ЗМІ України» отримає 164 тис. грн за збір даних з питань керівництва та управління в сфері державного майна у засобах масової інформації. Як не дивно, у перелік ЗМІ, у яких ФДМУ планує збирати «дані з питань керівництва та управління в сфері держмайна», увійшли радіостанції «Шансон» і «Шарманка».

 

Фонд держмайна також цікавить своя згадуваність на сайті Партії регіонів. Як зазначає «Українська правда», це єдиний сайт політичної партії, який потрапив у перелік ЗМІ, що цікавлять Фонд держмайна. У 2012 році у цей перелік входив також сайт «Нашої України».

 

З повним переліком сайтів, якими цікавиться ФДМУ, можна познайомитись тут.

 

Окрім цього Фонд держмайна витратить 245 тис грн на послуги щодо інформаційного наповнення і супроводження свого сайту. Таку суму ФДМУ заплатить ТОВ «Совланут»: минулого року Фонд скористався послугами цієї ж компанії.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5726
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду