Литвин вважає, що не буде притягнутий до відповідальності у справі Ґеоргія Ґонгадзе

4 Березня 2013
5292
4 Березня 2013
15:55

Литвин вважає, що не буде притягнутий до відповідальності у справі Ґеоргія Ґонгадзе

5292
Литвин вважає, що не буде притягнутий до відповідальності у справі Ґеоргія Ґонгадзе

Народний депутат, екс-спікер Верховної Ради Володимир Литвин переконаний, що наразі не існує правових підстав для притягнення його до відповідальності у справі про вбивство журналіста Ґеоргія Ґонгадзе. Про пише «Українська правда» з посиланням на сторінку пана Литвина у Facebook.

 

Екс-спікер ВР торкнувся цієї теми у своїй сторінці в соцмережі Facebook, відповідаючи на питання дописувача, який висловив думку, що Литвин «з Кучмою разом у небезпеці» і «Януковичу, для того щоб назавжди залишитись на троні, достатньо перед виборами запроторити вас за грати». У відповідь Володимир Лимвин зазначив: «З правової точки зору для цього немає підстав. Це підтверджено судами».

 

Далі нардеп висловив упевненість, що суспільний суд у справі Ґеоргія Ґонгадзе вже давно звершися»: «І навіть коли стати на вашу політичну логіку, то це нікому не додасть виборчих дивідендів. Суспільний суд давно вже звершився. І всі, кому потрібно все знати у цій справі, давно все знають».

 

Як повідомляла «Детектор медіа», народний депутат Володимир Литвин заперечив правдивість заяв колишнього керівника департаменту зовнішнього спостереження Міністерства внутрішніх справ України Олексія Пукача про причетність Литвина до вбивства Георгія Ґонґадзе.

 

«А що йому ще залишається, крім того як говорити те, що йому навіюють? - сказав колишній спікер. - По суті справи всі, які потрібні були, свідчення я в свій час давав. Очевидно, час уже припинити знущатися».

 

Як відомо, під час оголошення вироку про довічне ув'язнення в Печерському райсуді Києва 29 січня суду,  Олексій Пукач заявив, що про мотиви й умисел щодо вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе треба питати у Володимира Литвина і другого президента Леоніда Кучми.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5292
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Голованівський район
4086 дн. тому
А чого пану Литвину не написати заяву про складання депутатських повноважень, про зняття недоторканості, щоб слідство себе вільніше почувалось та і він сам би показав - ось я, звичайний громадянин, розбирайтесь зі мною. Боїться, а чого боїться - молода демократія, славний УПК, гуманні закони, тиша і спокій в СІЗО, люди наказані позбавленням волі, а так - все, як на волі - мед.обслуговування, моб.телефон, інтернет, побачення з рідними.... Він називає знущанням над ним - публікації, журн.розслідування- а як же цей пан знущався над іншими, давав коментарі по справах, які ще й суд першої інстанції не пройшли ?!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду