Провайдери і правовласники закликали Нацраду сприяти провайдерам, які переходять на цифру

4 Березня 2013
5903
4 Березня 2013
15:04

Провайдери і правовласники закликали Нацраду сприяти провайдерам, які переходять на цифру

5903
Провайдери і правовласники закликали Нацраду сприяти провайдерам, які переходять на цифру

Правовласники програм і ліцензовані провайдери просять Національну раду з питань телебачення і радіомовлення ухвалити Програму сприяння (лояльності) провайдерам програмної послуги, які використовують цифрові технології для надання програмних послуг, зокрема DVB-C та IPTV. Відповідне звернення заступнику голови Нацради Ларисі Мудрак передали учасники конференції «Актуальні питання переходу кабельних провайдерів на цифрові технології».

 

Програма сприяння передбачає до кінця 2015 року вживати заходи, спрямовані на дерегуляцію галузі платного телебачення, розвиток конкуренції, мораторій на проведення перевірок провайдерів, які використовують цифрові технології, відмову від подвійного ліцензування за технологічною ознакою, перегляд визначення універсальної програмної послуги тощо.

 

Наводимо повний текст звернення:

 

 

 

 

Конференція «Актуальні питання переходу кабельних провайдерів на цифрові технології» проходила в Яремчі з 25 лютого по 1 березня з ініціативи Асоціації правовласників і постачальників контенту, Телекомунікаційної палати України і Західноукраїнської гільдії операторів кабельного ТБ. У ній взяли участь понад 100 провайдерів програмної послуги, народний депутат Олена Бондаренко, члени Нацради Лариса Мудрак, Євген Баранов, Микола Фартушний, представник Держслужби з інтелектуальної власності Сергій Наливайко, представник МВС Олександр Гринчак, президент асоціації «Укртелемережа» Віктор Скрипник, колеги провайдерів з-за кордону. Юридичним партнером конференції виступила юридична фірма Jurimex.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5903
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду