Програма «ПроФутбол» запустила мобільний додаток для смартфонів

2 Березня 2013
25026
2 Березня 2013
18:40

Програма «ПроФутбол» запустила мобільний додаток для смартфонів

25026
Програма «ПроФутбол» запустила мобільний додаток для смартфонів
Програма «ПроФутбол» телеканалу «2+2» запустила мобільний додаток для смартфонів. Про це повідомляє прес-служба «1+1».
 
Із цим доповненням глядачі проекту зможуть стежити за футбольними новинами, голосувати за найкращих футболістів, а також долучатися до опитувань та дискусій програми «ПроФутбол».
 
Так, під час матчів Чемпіонату України користувачі зможуть оцінювати гру футболістів. Результати голосування будуть оголошуватися протягом гри та під її кінець. Саме глядачі визначатимуть ТОП-5 найкращих гравців матчу.
 
Окрім контенту програми, користувачів додатка знайомитимуть з новинами з футбольного світу, інформацією щодо складу команд, розкладу ігор, статистики тощо. Згодом у цьому форматі подаватимуться й онлайн-трансляції матчів Чемпіонату України та націкавіші футбольні відео.
 
Додаток можна завантажити у Google Play Market та через QR-код.
 
«Детектор медіа»  
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
25026
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду