Володимир Поліщук заявив, що не ставив ультиматумів керівництву МВС

27 Лютого 2013
5610
27 Лютого 2013
16:10

Володимир Поліщук заявив, що не ставив ультиматумів керівництву МВС

5610
Володимир Поліщук заявив, що не ставив ультиматумів керівництву МВС

Начальник Управління зв'язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ (МВС) Володимир Поліщук заявив, що не  ставив ультиматумів  керівництву МВС. Про це він сказав у коментарі «Детектор медіа».

 

Як вже повідомляла «Детектор медіа», раніше Володимир Поліщук повідомив, що планує  подати керівництву два рапорти - один стосується  реформ у прес-службі міліції, а другий  - на звільнення. До цього кроку  його підштовхнуло призначення куратором Управління зв'язків з громадськістю  МВС керівника апарату міністерства Сергія Лекаря, з яким у Володимира Поліщука різні погляди  на організацію роботи.

 

«Утім, хочу, аби мій коментар про можливе звільнення не сприймався як спроба в ультимативній формі вимагати від керівництва МВС якихось змін в організаційно-штатній структурі УЗГ. Цієї мети я собі не ставив і, навпаки, шкодую, що деякі читачі замітки «Володимир Поліщук пропонує реформувати прес-службу міліції, інакше буде змушений звільнитись» сприйняли мої слова саме таким чином. Я цілком розумію, що за прогалини в роботі Управління зв'язків із громадськістю (а вони, звичайно, є), невміння налагодити плідні, а головне, корисні для справи стосунки зі службами й підрозділами МВС я повинен відповідати особисто як керівник», - сказав Володимир Поліщук.

 

При цьому він  зазначає, що його коментарі «Детектор медіа» щодо поданих рапортів були передчасними, адже на той час доповідна записка про пропозиції удосконалення роботи Управління зв'язків із громадськістю ще не була зареєстрована й, відповідно, розглянута міністром.

 

«Тобто мною було порушено не лише порядок розгляду документів, а й принцип субординації, і, звичайно, виглядало не по-офіцерськи, як певний демарш. Тим часом, ще раз підкреслюю, такої мети я не мав. Я й надалі хочу бути корисним - як системі МВС, так і журналістам, які мене так активно підтримали», - сказав Володимир Поліщук.

 

Нагадаємо, група журналістів щоденних видань, які пишуть на кримінальну тематику, та представників Спілки атестованих працівників Міністерства внутрішніх справ ініціювали відкритий лист до міністра внутрішніх справ Віталія Захарченка на підтримку начальника Управління зв'язків з громадськістю МВС Володимира Поліщука. Наразі лист підписали більше 60 журналістів (збір підписів триває).

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Lb.ua

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5610
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Владимир3
4139 дн. тому
Ситуація виглядає анекдотичною. Особливо в контексті зроблених Поліщуком уточнень своєї позиції.
A
4139 дн. тому
http://volshebnaya-planeta.ru/
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду