Закрите представництво «Інтерфаксу» в Україні не реалізувало за 12 років жодного проекту – Олександр Мартиненко

27 Лютого 2013
5675
27 Лютого 2013
15:23

Закрите представництво «Інтерфаксу» в Україні не реалізувало за 12 років жодного проекту – Олександр Мартиненко

5675
Закрите представництво «Інтерфаксу» в Україні не реалізувало за 12 років жодного проекту – Олександр Мартиненко

Міжнародна інформаційна група «Інтерфакс» ухвалила рішення про закриття представництва російського ЗАТ «Інтерфакс» в Україні. Повідомлення про це розміщене на сайті інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна».


Рішення прийнято з метою оптимізації структури групи.


В повідомленні зазначено, що представництво жодним чином не було пов'язане з інформагентством «Інтерфакс-Україна». ТОВ «Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна"» продовжує здійснювати свою діяльність в повному обсязі.

 

«Детектор медіа» взяла коментар з приводу рішення про закриття представництва в Україні російського ЗАТ «Інтерфакс» у генерального директора «Інтерфакс-Україна» Олександра Мартиненка.

 

«Можу іще раз підкреслити, що плани і завдання, що стояли перед представництвом російського агентства «Інтерфакс», не були жодним чином пов'язані із діяльністю українського агентства «Інтерфакс-Україна». Ліквідоване представництво було створене 12 років тому з огляду на можливість розвитку власних проектів в Україні. Але жодного з них так і не було реалізовано, тому керівництво «Інтерфаксу» у Москві вирішило його закрити. За моєю інформацією, це рішення є скоріше оптимізуючим, аби звільнити працівників бухгалтерії від підготовки звітності», - зазначив Олександр Мартиненко.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5675
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду