detector.media
27.02.2013 15:23
Закрите представництво «Інтерфаксу» в Україні не реалізувало за 12 років жодного проекту – Олександр Мартиненко
Закрите представництво «Інтерфаксу» в Україні не реалізувало за 12 років жодного проекту – Олександр Мартиненко

Міжнародна інформаційна група «Інтерфакс» ухвалила рішення про закриття представництва російського ЗАТ «Інтерфакс» в Україні. Повідомлення про це розміщене на сайті інформаційного агентства «Інтерфакс-Україна».


Рішення прийнято з метою оптимізації структури групи.


В повідомленні зазначено, що представництво жодним чином не було пов'язане з інформагентством «Інтерфакс-Україна». ТОВ «Інформаційне агентство "Інтерфакс-Україна"» продовжує здійснювати свою діяльність в повному обсязі.

 

«Детектор медіа» взяла коментар з приводу рішення про закриття представництва в Україні російського ЗАТ «Інтерфакс» у генерального директора «Інтерфакс-Україна» Олександра Мартиненка.

 

«Можу іще раз підкреслити, що плани і завдання, що стояли перед представництвом російського агентства «Інтерфакс», не були жодним чином пов'язані із діяльністю українського агентства «Інтерфакс-Україна». Ліквідоване представництво було створене 12 років тому з огляду на можливість розвитку власних проектів в Україні. Але жодного з них так і не було реалізовано, тому керівництво «Інтерфаксу» у Москві вирішило його закрити. За моєю інформацією, це рішення є скоріше оптимізуючим, аби звільнити працівників бухгалтерії від підготовки звітності», - зазначив Олександр Мартиненко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY