Телеканал ICTV покаже серіал «Страсті за Чапаєм»

21 Лютого 2013
6088
21 Лютого 2013
13:25

Телеканал ICTV покаже серіал «Страсті за Чапаєм»

6088
Телеканал ICTV покаже серіал «Страсті за Чапаєм»

4 березня канал ICTV починає  показ дванадцятисерійного серіалу «Страсті за Чапаєм».

 

«Страсті за Чапаєм» - це історія про військового діяча часів громадянської війни, командира Червоної Армії Василя Чапаєва. Дія серіалу розгортається на тлі суворого часу початку двадцятого століття, повного жорстокості, смертельної ворожнечі і зламаних доль. Це історія про кохання, життя та обставини, які роблять з одних селян народних героїв, а інших - нещадно викреслюють для наступних поколінь.

 

Режисер міні-серіалу «Страсті за Чапаєм» - Сергей Щербин. Над виробництвом серіалу працювали «FILM.UA», «Централ Партнершип» та «Фаворит-Фільм». У ролях: Сергій Стрельников, Юлія Галкіна, Євгенія Люта, Максим Дрозд та інші.

 

Треба зазначити, що 13 лютого на Першому каналі (Росія) уже відбувся прем'єрний показ серіалу.

 

 

 

Вероніка Коробенюк для «Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6088
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду