Коротич надіслав Герман листа щодо інтерв`ю «Афіші» (ОНОВЛЕНО)

17 Лютого 2013
7590
17 Лютого 2013
17:52

Коротич надіслав Герман листа щодо інтерв`ю «Афіші» (ОНОВЛЕНО)

7590
Він звинуватив Олега Кашина у брехні. Але в наданому журналістом диктофонному записі слова пана Коротича відповідають тексту публікації
Коротич надіслав Герман листа щодо інтерв`ю «Афіші» (ОНОВЛЕНО)

Журналіст, екс-ведучий проекту «Вечори з Віталієм Коротичем» Віталій Коротич спростовує свої тези, подані в інтерв`ю російському виданню «Афиша». Про це йдеться в його листі до народного депута Ганни Герман, наданому «Детектор медіа» помічницею пані Герман.

 

«Шановна Ганно Миколаївно, менi сказали, що Вас прикро вразило "iнтерв`ю", надруковане в московськiй "Афiшi". Можу лише додати, що брехнi й неточностей щодо мене там вдесятеро бiльше, як про Вас. Можу сказати, що за всiх писак нiхто з нас вповнi не вiдповiсть, а людськi стосунки мають лишатися. Телерозмову, яка Вас обурила, також перебрехали», - зазначив журналіст.

 

Також він додав: «Для мене було великою честю брати участь у телерозмовах з Президентом, до органiзацii яких Ви доклали стiльки зусиль. Розмова про Тимошенко була зовсiм iнакшою, анiж це подано в журнал. Тепер нiчого, крiм перепросин я принести не можу, бо хоч так щось можна поправити (хочу думати)».

 

Через цю ситуацію Віталій Коротич висловив стурбованість і щодо власної репутації: «А мене хто перепросить за там таки надруковану брехню про мiй вiдхiд з "Огонька" i стосунки з його колективом, який насправдi подав до уряду клопотання про нагородження мене орденом (i нагородили), а не звiльняв мене. Я можу перелiчувати низки брехень неквалiфiкованого журналiста з "Афiшi", який вигадував часом запитання з вiдповiдями, не дав менi матерiалу  для вiзування, але при цьому я нездатен передбачити, де вларить черговий фонтан брехень. Лиш дивуюсь, як охоче iх пiдхопила частина украiнськоi преси».

 

Однак в аудіозаписі, який оглядач «Української правди» Сергій Лещенко отримав від автора інтерв`ю Олега Кашина, наведені в тексті слова пана Коротича співпадають із диктофонним записом. 

 

Нагадаємо, в інтерв`ю Олегу Кашину, опублікованому на сайті «Афиши», пан Коротич стверджує, що запис серії інтерв`ю з президентом Віктором Януковичем було зупинено після того, як він поцікавився у глави держави, «якого біса сидить Тимошенко». Як ідеться в цьому інтерв`ю, пані Герман буцімто звинуватила ведучого у втручанні в політику. 

 

«Детектор медіа»  

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7590
Коментарі
6
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
atos
4094 дн. тому
Таких журналистов,равных Коротичу, сегодня в Украине нет и не видится впереди. Одни лещенки,найебы,кашины и прочее "оно",занимаются исключительно обс---нием любого нормального человека. Даже, если в какой то беседе с тем же Кашиным,Коротич эмоционально что то сказал,разве порядочно выносить это на базар. Сам Кашин сказал, что это было сказано не в интервью,которое давал Коротич ему. Это подло ,низко... Ну а уж Лещенко--это го--о слышит на растоянии и, не упусти момент,т кому то кинуть его в карман . Такая у него профессия. Всягая вонь хорошо оплачивается, а деньги не пахнут.
Критик
4094 дн. тому
Отак Коротич заплутався, що рятуйте)) Схоже, журналістська вседозволеність його розбестила. У будь-якому випадку, має бути повага до державної особи та до жінки.
Г.Б.
4094 дн. тому
Да-а! Вот до чего доводит, когда тусуешься среди гоnдоно-яно-табачников! В конце жизни, готовясь держать ответ перед апостолом Петром, решил хоть раз сказать правду... Но тут же испугался и вsралsя. Виталик, не стыдно? Воняет похуже, как из "Борделя Гоnдона"
Кирило
4094 дн. тому
Ну і який з Коротича моральний авторитет, якщо так непрофесійно працює?
проведем мозговой штурм
4095 дн. тому
Виталий Алексеевич и Галина Николаевна подадут на журналиста в Печерский суд. Кицюк рассмотрит. Если занят Кицюк - тогда пускай будет Кошак. Уверен, Кицюк и Кошак порешат его по справедливости. Между прочим, этот Кашин по возрасту вполне мог быть причастным к убийству Щербаня или даже самого Ахатя. А мог и заказать Гонгадзе. Свидетели найдутся - Лысый должен быть в курсе, да и у Миколы в загашнике наверняка есть аудиозапись заказа.
Бр-р-р-р!
4095 дн. тому
Один шматок лайна перед другим розплився в реверансі.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду