detector.media
17.02.2013 17:52
Коротич надіслав Герман листа щодо інтерв`ю «Афіші» (ОНОВЛЕНО)
Він звинуватив Олега Кашина у брехні. Але в наданому журналістом диктофонному записі слова пана Коротича відповідають тексту публікації

Журналіст, екс-ведучий проекту «Вечори з Віталієм Коротичем» Віталій Коротич спростовує свої тези, подані в інтерв`ю російському виданню «Афиша». Про це йдеться в його листі до народного депута Ганни Герман, наданому «Детектор медіа» помічницею пані Герман.

 

«Шановна Ганно Миколаївно, менi сказали, що Вас прикро вразило "iнтерв`ю", надруковане в московськiй "Афiшi". Можу лише додати, що брехнi й неточностей щодо мене там вдесятеро бiльше, як про Вас. Можу сказати, що за всiх писак нiхто з нас вповнi не вiдповiсть, а людськi стосунки мають лишатися. Телерозмову, яка Вас обурила, також перебрехали», - зазначив журналіст.

 

Також він додав: «Для мене було великою честю брати участь у телерозмовах з Президентом, до органiзацii яких Ви доклали стiльки зусиль. Розмова про Тимошенко була зовсiм iнакшою, анiж це подано в журнал. Тепер нiчого, крiм перепросин я принести не можу, бо хоч так щось можна поправити (хочу думати)».

 

Через цю ситуацію Віталій Коротич висловив стурбованість і щодо власної репутації: «А мене хто перепросить за там таки надруковану брехню про мiй вiдхiд з "Огонька" i стосунки з його колективом, який насправдi подав до уряду клопотання про нагородження мене орденом (i нагородили), а не звiльняв мене. Я можу перелiчувати низки брехень неквалiфiкованого журналiста з "Афiшi", який вигадував часом запитання з вiдповiдями, не дав менi матерiалу  для вiзування, але при цьому я нездатен передбачити, де вларить черговий фонтан брехень. Лиш дивуюсь, як охоче iх пiдхопила частина украiнськоi преси».

 

Однак в аудіозаписі, який оглядач «Української правди» Сергій Лещенко отримав від автора інтерв`ю Олега Кашина, наведені в тексті слова пана Коротича співпадають із диктофонним записом. 

 

Нагадаємо, в інтерв`ю Олегу Кашину, опублікованому на сайті «Афиши», пан Коротич стверджує, що запис серії інтерв`ю з президентом Віктором Януковичем було зупинено після того, як він поцікавився у глави держави, «якого біса сидить Тимошенко». Як ідеться в цьому інтерв`ю, пані Герман буцімто звинуватила ведучого у втручанні в політику. 

 

«Детектор медіа»  

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY