Олексій Мустафін залишає СТБ

15 Лютого 2013
8340
15 Лютого 2013
19:11

Олексій Мустафін залишає СТБ

8340
Має різні пропозиції, але поки думає
Олексій Мустафін залишає СТБ

Сьогодні, 15 лютого, Олексій Мустафін, директор департаменту документально-публіцистичних програм, залишає СТБ. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«Я вирішив, що ця сторінка в житті закінчилася і треба розпочинати щось інше», - сказав пан Мустафін «Детектор медіа», коментуючи причини звільнення. Нового місця роботи він наразі не має: «Є різні пропозиції - з мого боку, мені - поки я думаю».

 

Олексій Мустафін працював на СТБ з 2006 по 2011 роки на посаді заступника голови правління ПрАТ «ММЦ - СТБ» з інформаційного мовлення і очолював інформаційно-аналітичний департамент. З 2011 року - був директором департаменту документально-публіцистичних програм.

 

До останнього моменту пан Мустафін перебував у творчій відпустці, у яку пішов на початку виборчої кампанії - з 15 травня 2012. Під час кампанії він консультував Партію регіонів. Кандидатура Олексія Мустафіна, за даними «Дусі», обговорювалася на посаду керівника «Національних інформаційних систем» - новинного продакшну телеканалу «Інтер».

 

«Вдячний каналу СТБ за можливість творчої реалізації. Це були гарні роки і багато було зроблено. Пишаюся тим, що в піднесенні нашого каналу, в показниках, які ми досягли, у визнанні фаховим середовищем є частинка і моєї праці. Дякую всім, з ким ми працювали у "Вікнах" і програмі "За вікнами". Впевнений, що це було цікаво нам, і сподіваюсь - що глядачам. Гадаю, найголовніше - ми всі побачили, що в Україні можливе телебачення для сучасних, розумних людей, здатних критично мислити і робити висновки самостійно. Справжнє задоволення отримав і від роботи над проектами "2004" та "Майже доросла. Щоденник двадцятирічної". Ніколи не приховував, що мене особисто більше цікавить публіцистика, пізнавальні програми. Розумію, що зараз в Україні на них немає великого попиту, - цитує прес-служба Олексія Мустафіна. - Але сподіваюся, що часи зміняться. І спробую зробити все можливе, щоб ці зміни відбулися швидше. Впевнений, що попереду є чимало проектів. Ідеї вже є. Завжди буду згадувати часи, коли працював на СТБ, і людей, з якими пощастило працювати, з теплотою. Принагідно, хочу вибачитися перед тими, кого, можливо, ненавмисне образив чи просто не зрозумів. Ви були чудові. Дякую».

 

 

Довідка:

Олексій Рафаїлович Мустафін народився в 1971 році в Києві.

 

Закінчив Київський Педагогічний Державний Університет ім. М. Драгоманова, за фахом історик.

 

У 1991-1994 рр. працював в аналітичних і дослідницький центрах.

 

У 1994-1996 рр. - журналіст телекомпанії «Нова мова», в 1997 очолював відділ міжнародної інформації ТРК «Студія 1+1».

 

З 1998 р. - журналіст, заступник шеф-редактора інформаційно-аналітичної служби телеканалу «Інтер», а з лютого 2001 року по 1 грудня 2005 року - керівник інформаційно-аналітичної служби «Інтера». Заслужений журналіст України.

 

2006-2011рр.- обіймав посаду заступника голови правління ПрАТ «ММЦ - СТБ» з інформаційного мовлення і очолював Інформаційно-аналітичний департамент.

 

З 2011 року - директор департаменту документально-публіцистичних програм.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надано прес-службою

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8340
Коментарі
12
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Новость
4084 дн. тому
По последним данным Мустафин думает над предложеним стать прес-секретарем Оксаны Марченко. Лично Медведчук предложил. Кто знает, может и договорятся.
Арлекин
4084 дн. тому
Грустно... Жаль!
Коллега
4085 дн. тому
В любом случае - удачи!!
Сотрудник
4085 дн. тому
Спасибо, Алексей
Z фактор
4085 дн. тому
Бородянский!! Ты всех решил уволить??
Петрович
4085 дн. тому
Не думаю, что Мустафин долго будет без работы. На других каналах не дураки сидят))
Облом
4085 дн. тому
Это хорошо, что таким как Мустафин уже нет места на нынешнем ТВ. Старый есдек стал не нужен новым донецким. Новая камарилья сжирает старую. Се ля ви.
Коллега
4085 дн. тому
Надеюсь, что предложения не менее интересные, чем СТБ
Сергей
4085 дн. тому
Жалко, что таким людям как Мустафин нет места на нынешнем чернушном ТВ
СТБшник
4085 дн. тому
А по-моему, человек под ником Облом - просто дурак
Облом
4085 дн. тому
Обломилось Алексею на "Интере", давно обломилось и на СТБ. Подхалтурил на выборах на Партию регионов, но и там бабло только под кампанию давали. Где теперь? Неужели назад на плюсы? А че, Ионова место освободила - песни можно детские попродюссировать.
Агроном
4085 дн. тому
Круто! Впервые вижу, чтобы украинский медиа-менеджер извинился перед подчиненными
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду