detector.media
15.02.2013 19:11
Олексій Мустафін залишає СТБ
Олексій Мустафін залишає СТБ
Має різні пропозиції, але поки думає

Сьогодні, 15 лютого, Олексій Мустафін, директор департаменту документально-публіцистичних програм, залишає СТБ. Про це повідомила прес-служба каналу.

 

«Я вирішив, що ця сторінка в житті закінчилася і треба розпочинати щось інше», - сказав пан Мустафін «Детектор медіа», коментуючи причини звільнення. Нового місця роботи він наразі не має: «Є різні пропозиції - з мого боку, мені - поки я думаю».

 

Олексій Мустафін працював на СТБ з 2006 по 2011 роки на посаді заступника голови правління ПрАТ «ММЦ - СТБ» з інформаційного мовлення і очолював інформаційно-аналітичний департамент. З 2011 року - був директором департаменту документально-публіцистичних програм.

 

До останнього моменту пан Мустафін перебував у творчій відпустці, у яку пішов на початку виборчої кампанії - з 15 травня 2012. Під час кампанії він консультував Партію регіонів. Кандидатура Олексія Мустафіна, за даними «Дусі», обговорювалася на посаду керівника «Національних інформаційних систем» - новинного продакшну телеканалу «Інтер».

 

«Вдячний каналу СТБ за можливість творчої реалізації. Це були гарні роки і багато було зроблено. Пишаюся тим, що в піднесенні нашого каналу, в показниках, які ми досягли, у визнанні фаховим середовищем є частинка і моєї праці. Дякую всім, з ким ми працювали у "Вікнах" і програмі "За вікнами". Впевнений, що це було цікаво нам, і сподіваюсь - що глядачам. Гадаю, найголовніше - ми всі побачили, що в Україні можливе телебачення для сучасних, розумних людей, здатних критично мислити і робити висновки самостійно. Справжнє задоволення отримав і від роботи над проектами "2004" та "Майже доросла. Щоденник двадцятирічної". Ніколи не приховував, що мене особисто більше цікавить публіцистика, пізнавальні програми. Розумію, що зараз в Україні на них немає великого попиту, - цитує прес-служба Олексія Мустафіна. - Але сподіваюся, що часи зміняться. І спробую зробити все можливе, щоб ці зміни відбулися швидше. Впевнений, що попереду є чимало проектів. Ідеї вже є. Завжди буду згадувати часи, коли працював на СТБ, і людей, з якими пощастило працювати, з теплотою. Принагідно, хочу вибачитися перед тими, кого, можливо, ненавмисне образив чи просто не зрозумів. Ви були чудові. Дякую».

 

 

Довідка:

Олексій Рафаїлович Мустафін народився в 1971 році в Києві.

 

Закінчив Київський Педагогічний Державний Університет ім. М. Драгоманова, за фахом історик.

 

У 1991-1994 рр. працював в аналітичних і дослідницький центрах.

 

У 1994-1996 рр. - журналіст телекомпанії «Нова мова», в 1997 очолював відділ міжнародної інформації ТРК «Студія 1+1».

 

З 1998 р. - журналіст, заступник шеф-редактора інформаційно-аналітичної служби телеканалу «Інтер», а з лютого 2001 року по 1 грудня 2005 року - керівник інформаційно-аналітичної служби «Інтера». Заслужений журналіст України.

 

2006-2011рр.- обіймав посаду заступника голови правління ПрАТ «ММЦ - СТБ» з інформаційного мовлення і очолював Інформаційно-аналітичний департамент.

 

З 2011 року - директор департаменту документально-публіцистичних програм.

 

«Детектор медіа»

 

Фото надано прес-службою

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY