Euromedia знімає проект «Велика сцена» для азербайджанського телеканалу ATV

15 Лютого 2013
7005
15 Лютого 2013
18:11

Euromedia знімає проект «Велика сцена» для азербайджанського телеканалу ATV

7005
Проект виходить в ефір з 25 січня по 9 березня
Euromedia знімає проект «Велика сцена» для азербайджанського телеканалу ATV

Українська продакшн-компанія Euromedia знімає музичний телепроект «Велика сцена» (аз. «Böyük Səhnə») для азербайджанського каналу ATV. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Розробка формату і зйомки проекту розпочалися в грудні 2012 року, на початку січня відбулися кастинги в 4 найбільших містах Азербайджану. Зйомки проекту проходять в Азербайджані та країнах Європи в січні-лютому.

 

Шоу виходить в ефірі ATV з 25 січня. Загалом проект складається з 8 епізодів, які виходять щосуботи з 25 січня по 9 березня, хронометраж - від 48 до 90 хв.

 

За час виходу програми показано й розказано про регіональні кастинги в Азербайджані та супер-кастинг у Баку, де відібрано 12 учасників півфіналів і фіналу. У результаті до суперфіналу на проекті залишиться троє учасників, які протягом двох тижнів працюватимуть з європейськими композиторами, постановниками та музичними продюсерами, записуватимуться у світових студіях звукозапису. Хіти нових зірок потраплять у ротацію і транслюватимуться в Азербайджані та за кордоном.

 

У суперфіналі проекту на суд міжнародного журі учасники представлять власну пісню й постановку. Переможець суперфіналу отримає звання «Король великої сцени».

 

 


 

 

Раніше Euromedia знімала для азербайджанського ATV і казахського телеканалу «Хабар» проект «Місія студент - Хто хоче вчитися в Україні?».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7005
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
право
4097 дн. тому
и тут демпинганули, суки?
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду