detector.media
15.02.2013 18:11
Euromedia знімає проект «Велика сцена» для азербайджанського телеканалу ATV
Проект виходить в ефір з 25 січня по 9 березня

Українська продакшн-компанія Euromedia знімає музичний телепроект «Велика сцена» (аз. «Böyük Səhnə») для азербайджанського каналу ATV. Про це повідомляє прес-служба компанії.

 

Розробка формату і зйомки проекту розпочалися в грудні 2012 року, на початку січня відбулися кастинги в 4 найбільших містах Азербайджану. Зйомки проекту проходять в Азербайджані та країнах Європи в січні-лютому.

 

Шоу виходить в ефірі ATV з 25 січня. Загалом проект складається з 8 епізодів, які виходять щосуботи з 25 січня по 9 березня, хронометраж - від 48 до 90 хв.

 

За час виходу програми показано й розказано про регіональні кастинги в Азербайджані та супер-кастинг у Баку, де відібрано 12 учасників півфіналів і фіналу. У результаті до суперфіналу на проекті залишиться троє учасників, які протягом двох тижнів працюватимуть з європейськими композиторами, постановниками та музичними продюсерами, записуватимуться у світових студіях звукозапису. Хіти нових зірок потраплять у ротацію і транслюватимуться в Азербайджані та за кордоном.

 

У суперфіналі проекту на суд міжнародного журі учасники представлять власну пісню й постановку. Переможець суперфіналу отримає звання «Король великої сцени».

 

 


 

 

Раніше Euromedia знімала для азербайджанського ATV і казахського телеканалу «Хабар» проект «Місія студент - Хто хоче вчитися в Україні?».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY