Канал «2+2» запускає соціальний відеоконкурс «ДжеДАІ»

15 Лютого 2013
6813
15 Лютого 2013
14:33

Канал «2+2» запускає соціальний відеоконкурс «ДжеДАІ»

6813
Канал «2+2» запускає соціальний відеоконкурс «ДжеДАІ»

15 лютого телеканал «2+2» розпочинає конкурс «ДжеДАІ» на краще відео з дорожньо-транспортної пригоди. Про це повідомляє прес-служба «2+2».

 

До участі запрошуються усі, хто стали свідками дорожньої пригоди та встигли її відзняти. Мета нового конкурсу - підняти рівень обізнаності учасників дорожньго руху та попередити про наслідки ДТП.

 

Конкурс «ДжеДАІ» розпочинається сьогодні, 15 лютого, і триватиме протягом третьох місяців.

 

За умовами учасники конкурсу отримають змогу завантажувати своє відео на офіційний сайт телеканалу www.2plus2.ua. Усі роботи пройдуть попередній відбір. З 1-го по 15-е число користувачі зможуть голосувати за краще відео місяця. Ролик, що зібрав найбільшу кількість голосів, стає переможцем. Головний приз конкурсу - повний бак бензину. Окрім того, автори найцікавіших відео зможуть побачити свої відео-ролики в ефірі програми «ДжеДАІ».

 

«Ми закликаємо усіх небайдужих водіїв та пішоходів взяти участь у конкурсі, адже це ваша можливість вплинути на ситуацію на дорогах. Маємо надію, що люди, побачивши ситуацію або себе зі сторони, зроблять висновки щодо поведінки на дорогах. Можливо, саме відео допоможе звернути увагу людей на те, на яку небезпеку вони наражають себе та інших учасників руху. Наша мета - зробити дороги безпечнішими!», - заявив продюсер програми «ДжеДАІ» Максим Сухенко.

 

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6813
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду