Oll.tv отримав ексклюзивні права на інтернет-трансляцію Бундесліги

11 Лютого 2013
3843
11 Лютого 2013
13:10

Oll.tv отримав ексклюзивні права на інтернет-трансляцію Бундесліги

3843
Oll.tv отримав ексклюзивні права на інтернет-трансляцію Бундесліги

Відеосервіс oll.tv, що входить до складу холдингу «Медіа Група Україна», отримав ексклюзивні права на пряму інтернет-трансляцію Чемпіонату Німеччини з футболу. Перший матч «Вольфсбург» - «Баварія» вийде вже 15 лютого о 21:25. Про це повідомляє прес-служба сервісу.

 

Бундесліга стала сьомим футбольним чемпіонатом, найкращі ігри котрого доступні глядачам oll.tv.

 

Окрім Бундесліги в лютому користувачі oll.tv зможуть стежити за ходом ще п'яти найбільших європейських футбольних чемпіонатів: Ліги Європи, Ліги чемпіонів, чемпіонатів Італії, Іспанії, Англії. А з березня до цього переліку повернеться й Чемпіонат України.

 

Зокрема, 11 по 17 лютого на oll.tv відбудуться трансляції 23 матчів. У тому числі - й за участі українських команд: «Шахтар» гратиме з «Борусією» (13 лютого), а «Ньюкаслові» протистоятиме «Металіст» (14 лютого).

 

2013 року oll.tv має намір також істотно поповнити бібліотеку фільмів, серіалів і телепрограм.

 

Контент на oll.tv можна дивитися не тільки з комп'ютерних моніторів, але й через додатки на екранах смарт-телевізорів LG, Samsung, а ще за допомогою медіа-програвачів Dune HD та Aura HD, планшетів iPad.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3843
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Qcumber
4096 дн. тому
Ех, якби у них була функція вимкнути коментаторів і насолоджуватись інтершумом, я б і 200 гривень на місяць не пошкодував би...
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду