«Що? Де? Коли? Зоряні війни» переходить з «Інтера» на «1+1»

8 Лютого 2013
11055
8 Лютого 2013
15:27

«Що? Де? Коли? Зоряні війни» переходить з «Інтера» на «1+1»

11055
«Що? Де? Коли? Зоряні війни» переходить з «Інтера» на «1+1»

На каналі «1 +1» пройшли зйомки нового сезону програми «Що? Де? Коли? Зоряні війни», яка скоро стартує в ефірі телеканалу «1 +1». Про це повідомляє прес-служба «1+1».

 

Ведучим шоу виступив Олександр Андросов. Виробництвом програми займається «ГРА-Україна» та «Студія Квартал-95».

 

У новому сезоні програмі беруть участь як уже досвідчені зірки-знавці, так і новачки, серед яких - і збірна ведучих каналу «1 +1». Разом з ними за вихід у фінал боротимуться радіоведучі, володарі кришталевих сов, телеведучі, знамениті одесити, спортсмени, команди шоу-бізнесу і «Студії Квартал-95», а також збірні опозиції і Партії регіонів. Усі вони змагаються за почесний приз «Кришталева сова».

 

Раніше, з лютого 2011 року, ігрове шоу «Що? Де? Коли? Зіркові війни» виходило на телеканалі «Інтер» з ведучим Олександром Андросовим. На «Інтері» вийшло три сезони проекту.

 

Нагадаємо, з жовтня 2012 року «Студія Квартал-95» розпочала співпрацю з «1+1», припинивши багаторічну ексклюзивну співпрацю з «Інтером».

 

 

«Детектор медіа»

 

Фото надано прес-службою «1+1»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
11055
Коментарі
3
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Виталий
4091 дн. тому
«Що? Де? Коли? Зоряні війни» - это жалкая пародия на великое детище Владимира Яковлевича Ворошилова! Неужели в Украине нет действительно умных людей, которые могли бы выступить в "Что? Где? Когда?" в качестве знатоков? Украинские телебоссы превратили интересную интеллектуальную игру в ужасающее зрелище, от которого за километр несет желтизной и тупой развлекаловкой! Посмотрите российскую версию "Что? Где? Когда?" на Первом канале и сами сделайте вывод! В московском интеллектуальном клубе играют настоящие знатоки - Александр Друзь, Максим Поташев, Андрей Козлов, Виктор Сиднев и многие другие. За игрой этих людей приятно и неимоверно интересно наблюдать! В украинском же клубе - одни шоумены, политики, клоуны... Печально. Очень печально. Интересно, Борис Крюк (сын Ворошилова) знает во что украинцы превратили "Что? Где? Когда?"?!
миша
4093 дн. тому
Это правильно, интер превратился в помойную яму. Кроме рейтингов по старой памяти и благодаря покрытию там ничего не осталось...
Kor
4095 дн. тому
А вот это уже печально.. на плюсах программа потеряется и исчезнет.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду