Юрій Розанов стане ведучим програми на каналі «Футбол»

6 Лютого 2013
5899
6 Лютого 2013
11:08

Юрій Розанов стане ведучим програми на каналі «Футбол»

5899
Юрій Розанов стане ведучим програми на каналі «Футбол»

Навесні 2013 року телеканал «Футбол» запустить оновлену програму «Європейський вікенд». Про це повідомив директор телеканалів «Футбол» і «Футбол+», ведучий програми «Великий футбол» на каналі «Україна» Олександр Денисов в інтерв'ю на сайті «Футболу».

 

Ведучим програми стане коментатор Юрій Розанов.

 

Програма стартує у березні і транслюватиметься щопонеділка о 20:45.

 

В оновленому «Європейському вікенді», окрім закордонних оглядів, будуть висвітлюватися найрезонансніші події в українському футболі за минулий тиждень. У студію до Юрія Розанова приходитимуть гості, які разом з ведучим обговорюватимуть основні події футбольного вікенду.

 

Також канал має намір провести конкурс коментаторів.

 

«Ми знову будемо шукати таланти серед наших телеглядачів. У всіх, хто мріє працювати на телеканалі "Футбол", з'являється шанс. Орієнтовно конкурс буде запущений в кінці березня, тоді і будуть озвучені всі умови. Курирувати проект і визначати переможців ми будемо разом з Юрієм Розановим, який має величезний коментаторський досвід, а також досвід проведення подібних конкурсів на "НТВ Плюс"», - сказав Олександр Денисов.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», Юрій Розанов бере участь у програмі «Великий футбол» у якості експерта.

 

Нагадаємо, у вересні 2012 року Юрій Розанов перейшов працювати з «НТВ+» у спортивну групу каналів холдингу «Медіа Група Україна». У групі він відповідає за пошук нових кадрів і підвищення кваліфікації коментаторів каналів «Футбол» і «Футбол+».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5899
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду