detector.media
06.02.2013 11:08
Юрій Розанов стане ведучим програми на каналі «Футбол»

Навесні 2013 року телеканал «Футбол» запустить оновлену програму «Європейський вікенд». Про це повідомив директор телеканалів «Футбол» і «Футбол+», ведучий програми «Великий футбол» на каналі «Україна» Олександр Денисов в інтерв'ю на сайті «Футболу».

 

Ведучим програми стане коментатор Юрій Розанов.

 

Програма стартує у березні і транслюватиметься щопонеділка о 20:45.

 

В оновленому «Європейському вікенді», окрім закордонних оглядів, будуть висвітлюватися найрезонансніші події в українському футболі за минулий тиждень. У студію до Юрія Розанова приходитимуть гості, які разом з ведучим обговорюватимуть основні події футбольного вікенду.

 

Також канал має намір провести конкурс коментаторів.

 

«Ми знову будемо шукати таланти серед наших телеглядачів. У всіх, хто мріє працювати на телеканалі "Футбол", з'являється шанс. Орієнтовно конкурс буде запущений в кінці березня, тоді і будуть озвучені всі умови. Курирувати проект і визначати переможців ми будемо разом з Юрієм Розановим, який має величезний коментаторський досвід, а також досвід проведення подібних конкурсів на "НТВ Плюс"», - сказав Олександр Денисов.

 

Як уже повідомляла «Детектор медіа», Юрій Розанов бере участь у програмі «Великий футбол» у якості експерта.

 

Нагадаємо, у вересні 2012 року Юрій Розанов перейшов працювати з «НТВ+» у спортивну групу каналів холдингу «Медіа Група Україна». У групі він відповідає за пошук нових кадрів і підвищення кваліфікації коментаторів каналів «Футбол» і «Футбол+».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY