Пукач говорить те, що йому навіюють – Литвин

5 Лютого 2013
4207
5 Лютого 2013
16:25

Пукач говорить те, що йому навіюють – Литвин

4207
Пукач говорить те, що йому навіюють – Литвин

Народний депутат Володимир Литвин заперечує правдивість заяв колишнього керівника департаменту зовнішнього спостереження Міністерства внутрішніх справ України Олексія Пукача про причетність Литвина до вбивства Георгія Ґонґадзе, повідомляє «Радіо Свобода».

 

«А що йому ще залишається, крім того як говорити те, що йому навіюють? - сказав колишній спікер. - По суті справи всі, які потрібні були, свідчення я в свій час давав. Очевидно, час уже припинити знущатися».

 

Раніше Олексій Пукач заявляв, що про мотиви й умисел щодо вбивства журналіста Георгія Ґонґадзе треба питати у Володимира Литвина і другого президента Леоніда Кучми. Про це він сказав після оголошення йому вироку (довічне ув'язнення) в Печерському райсуді Києва 29 січня.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4207
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду