Держкомтелерадіо затвердив склад редакційної ради КДРТРК

4 Лютого 2013
5649
4 Лютого 2013
18:35

Держкомтелерадіо затвердив склад редакційної ради КДРТРК

5649
Держкомтелерадіо затвердив склад редакційної ради КДРТРК

Державний комітет телебачення і радіомовлення затвердив склад редакційної ради Київської державної регіональної ТРК. Про це йдеться у відповідному наказі Держкомтелерадіо від 25 січня, повідомляє прес-служба відомства.

 

Необхідність затвердження складу редакційної ради виникла у зв'язку із зміною логотипу телерадіокомпанії (КДР ТРК стала «Центральним каналом») та потребою внесення цієї зміни в додаток до ліцензій на телевізійне мовлення.

 

За квотою Держкомтелерадіо до редакційної ради телерадіокомпанії ввійшли заступник голови відомства Дмитро Кравченко, директор департаменту телебачення і радіомовлення Сергій Абрамов, генеральний директор КДРТРК Олександр Савенко та його перший заступник Сергій Омельчук.

 

У свою чергу, згідно з наказом державного мовника від 29 грудня минулого року, до її складу ввійшли заступник генерального директора Григорій Южда, директор творчого об'єднання новинних і соціально-політичних програм Олександр Опанасенко та директор творчого об'єднання регіонального мовлення та художньо-публіцистичних програм Сергій Комісаров.

 

Нагадаємо, розподіл місць у редакційних радах державних телерадіоорганізацій здійснюється відповідно до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» і їх редакційних статутів. Квоти засновника і творчого колективу ТРК розподіляються порівну - по 50%.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5649
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду