detector.media
04.02.2013 18:35
Держкомтелерадіо затвердив склад редакційної ради КДРТРК

Державний комітет телебачення і радіомовлення затвердив склад редакційної ради Київської державної регіональної ТРК. Про це йдеться у відповідному наказі Держкомтелерадіо від 25 січня, повідомляє прес-служба відомства.

 

Необхідність затвердження складу редакційної ради виникла у зв'язку із зміною логотипу телерадіокомпанії (КДР ТРК стала «Центральним каналом») та потребою внесення цієї зміни в додаток до ліцензій на телевізійне мовлення.

 

За квотою Держкомтелерадіо до редакційної ради телерадіокомпанії ввійшли заступник голови відомства Дмитро Кравченко, директор департаменту телебачення і радіомовлення Сергій Абрамов, генеральний директор КДРТРК Олександр Савенко та його перший заступник Сергій Омельчук.

 

У свою чергу, згідно з наказом державного мовника від 29 грудня минулого року, до її складу ввійшли заступник генерального директора Григорій Южда, директор творчого об'єднання новинних і соціально-політичних програм Олександр Опанасенко та директор творчого об'єднання регіонального мовлення та художньо-публіцистичних програм Сергій Комісаров.

 

Нагадаємо, розподіл місць у редакційних радах державних телерадіоорганізацій здійснюється відповідно до Закону України «Про телебачення і радіомовлення» і їх редакційних статутів. Квоти засновника і творчого колективу ТРК розподіляються порівну - по 50%.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY