Другий ефір «Справедливості» з Безулик переміг «Шустер live»

4 Лютого 2013
6877
4 Лютого 2013
17:02

Другий ефір «Справедливості» з Безулик переміг «Шустер live»

6877
Програма взяла рейтинг 6,07%, частку 15,42% за 18+, вибірка «50 тис.+»
Другий ефір «Справедливості» з Безулик переміг «Шустер live»

1 лютого другий випуск ток-шоу Анни Безулик «Справедливість» на телеканалі «Інтер» взяв рейтинг 6,07%, частку 15,42% за комерційною аудиторією каналу 18+, вибірка «50 тис.+».

 

За вибіркою «Вся Україна» частка також становить 15,42%, а рейтинг - 6,15%.

 

Програма вийшла у слоті 20.29-22.43.

 

Показники «Справедливості» виявилися вищими за показники ток-шоу Першого національного «Шустер live». Програма Савіка Шустера у слоті 21.18-22.45 мала рейтинг 3,39%, частку 8,86% за «50 тис.+» та рейтинг 3,17%, частку 8,28% за «Всією Україною».

 

За інформацією прес-служби «Інтера», «Справедливість» стала лідером слоту за 18+ і залучила не менш ніж на 50% більше глядачів, порівняно з конкурентами по слоту - розважальними програмами «Київ вечірній» на «1+1» і «Моя правда» на СТБ.

 

Також частка програми перевищила середній показник каналу за комерційною аудиторією. Адже минулого тижня (28 січня - 3 лютого) «Інтер» мав частку 13,37% за «50 тис.+» та рейтинг 15,6% за «Всією Україною».

 

Попередній - прем'єрний - випуск «Справедливості» 25 січня мав гірші показники, які виявились нижчими за середні каналу за попередній тиждень. Також програма поступилась конкурентному політичному ток-шоу «Шустер live» на Першому національному за своєю комерційною аудиторією.

 

Нагадаємо, 1 лютого ефір програми було присвячено справі про вбивство депутата Євгена Щербаня та обвинуваченням пред'явленим екс-прем'єру Юлії Тимошенко у цьому вбивстві. Представники Партії регіонів відмовилися прийти на прямий ефір. Представники Генпрокуратури також «не знайшли часу» для участі у програмі.

 

Дані дослідження телевізійної аудиторії, яке реалізують GfK Ukraine і «Комунікаційний альянс» (моніторинг), надані ІТК. Правовласником ліцензії на софт є ІТК. Дані розраховані для населення віком 18+ (вибірки «Вся Україна» та «50 тис.+»). У матеріалі використані дані overnight. Дані представлені за показниками рейтингу та частки. Детальніше про використані змінні дивіться в глосарії GfK чи ІТК.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6877
Коментарі
2
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
читатель-зритель
4105 дн. тому
Почитал ее биографию в википедии и понял почему она не любит когда льют воду по полчаса у микрофона. Она просто технарь как и я не любит болтовни ни о чем.
глас
4106 дн. тому
Аня будет и дальше повышать рейтинг свое программы - процесс пошёл. Так держать ! Хотелось бы и в дальнейшем видеть на программе Юрия Кармазина. И желательно давать главным действующим лицам на выступления не 3, а хотя бы 5 мин. Удачи !
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду