Головний претендент на «Оскар» - «Операція "Арго"»

3 Лютого 2013
3817
3 Лютого 2013
17:43

Головний претендент на «Оскар» - «Операція "Арго"»

3817
Гільдія режисерів США відзначила Бена Аффлека як режисера року
Головний претендент на «Оскар» - «Операція "Арго"»
Гільдія режисерів США оприлюднила перелік лауреатів. 
 
  
 
Головним тріумфатором став Бен Аффлек із фільмом «Операція "Арго"», обійшовши Стівена Спілберга («Лінкольн»), Кетрін Бігелоу («Ціль номер один»), Тома Хупера («Знедолені») й Енга Лі («Життя Пі»). Нагадаємо, «Операцію "Арго"» відзначили члени журі «Золотого глобуса»Гільдія продюсерів й Асоціація телекритиків США і Канади. Фільм претендує на «Оскари» в семи номінаціях. 
 
«Операція "Арго"» - політичний трилер, що розповідає історію звільнення шести американських дипломатів із захопленого ісламістами посольства США в Ірані у 1979 році. Фільм став третьою режисерською роботою Бена Аффлека, який також зіграв у стрічці одну з головних ролей. 
  
У номінації «Найкращий режисер комедійного серіалу» перемогла Олена Данхем зі стрічкою «Дівча».
 
Найкращй постановник документального фільму, за версією Гільдії режисерів США, - Малик Бенджеллуль («У пошуках цукрової Людини»).
 
У номінації «Найкращий режисер теле-або мінісеріалу» першість здобув Джей Роуч зі стрічкою «Гра змінилася».
  
Лідерство з-поміж режисерів найкращого драматичного телесеріалу у Райана Джонсона («Пуститися берега»/Breaking Bad).
  
Найкращим режисером реклами став Алехандро Гонсалес Іньярріту за ролик для Procter&Gamble.

Режисера Брайана Сміта выдзначено за реаліті-шоу «Найкращий кухар Америки»/Master Chef).
 
Вибір Гільдії часто співпадає із фаворитами Американської академії кіномистецтв. Відтак Бен Аффлек є головним претендентом на здобуття «Оскара». Голосування за номінаціями на золотих чоловічків розпочнеться 8 лютого, а переможців найпрестижнішої кінопремії оголосять 24 лютого.
 
«Детектор медіа» 
Фото - http://www.dga.org
Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
3817
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду