Моральна комісія не виявила порушень у скетчкомі ТЕТ «Віталька»

31 Січня 2013
8722
31 Січня 2013
17:55

Моральна комісія не виявила порушень у скетчкомі ТЕТ «Віталька»

8722
А також - у одному з епізодів серіалу «Всі жінки – відьми»
Моральна комісія не виявила порушень у скетчкомі ТЕТ «Віталька»

Національна комісія з питань захисту суспільної моралі на черговому засіданні, яке відбулося 31 січня, не виявила порушень закону «Про захист суспільної моралі» у кількох серіях скетчкому «Віталька» («Віталька на роботі», «Віталька в автосалоні»), які демонструвалися в ефірі каналу ТЕТ в листопаді 2012 року.

 

Також НЕК не знайшла порушень закону у одній з серій телесеріалу «Всі жінки - відьми», яка також транслювалася торік 12 листопада на телеканалі ТЕТ.

 

Про прийняте рішення члени НЕК вирішили повідомити Національну раду з питань телебачення і радіомовлення, телеканал ТЕТ і заявника.

 

Як зауважив голова НЕК Василь Костицький, скарга на цей скетчком надійшла за телефоном гарячої лінії «Збережемо духовність» від громадянина Пономаренка М.А., а на серіал «Всі жінки - відьми» у зверненні, яке надійшло на електронну пошту Національної комісії.

 

Крім того, члени НЕК розглянули звернення громадян щодо моральності шоу «Голос. Діти» на телеканалі «1+1» та 33 мультфільмів на диску DVD під назвою «Лунтик. Сезон 1. Випуск 1», і також не виявили жодних порушень закону.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8722
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду