«Україна» покаже серіал «Кордон слідчого Савельєва» виробництва Одеської кіностудії

31 Січня 2013
6196
31 Січня 2013
17:51

«Україна» покаже серіал «Кордон слідчого Савельєва» виробництва Одеської кіностудії

6196
«Україна» покаже серіал «Кордон слідчого Савельєва» виробництва Одеської кіностудії

Телеканал «Україна» покаже 32-серійний фільм «Кордон слідчого Савельєва» виробництва Одеської кіностудії та російської кінокомпанії «Піраміда». Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

Режисер - Сергій Крутін, сценарист - Василь Лоза, оператор -  Володимир Іванов, продюсер - Сергій Сендик.

 

Серіал стартує 4 лютого  і транслюватиметься у будні о 20:50.

 

У стрічці йтиметься про слідчого Савельєва, який вирішує піти у відставку, і їде на батьківщину, в провінційне містечко. Але професія і репутація все ж не дозволяють Савельєву залишитися осторонь: іноді його підключає до розслідувань місцевий прокурор, колишній однокласник Чераньов. Окрім цього слідчого спіткає ще й любовна пригода.

 

Зйомки картини проходили в Одесі та Степановську.

 

Головну роль у 32-серійній картині «Кордон слідчого Савельєва» зіграв актор Дмитро Мар'янов. Також у фільмі задіяні актори Михайло Жигалов, Ада Роговцева, Любов Толкаліна, Нонна Гришаєва та інші.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6196
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
еее
4092 дн. тому
А что страннщого-мы никто и звать нас никак
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду