Азаров закликав журналістів не відволікати уряд «висмоктаними з пальця проблемами»

30 Січня 2013
6870
30 Січня 2013
12:41

Азаров закликав журналістів не відволікати уряд «висмоктаними з пальця проблемами»

6870
Азаров закликав журналістів не відволікати уряд «висмоктаними з пальця проблемами»

Прем'єр-міністр Микола Азаров закликав журналістів говорити правду і подавати достовірну інформацію. Про це він сказав 29 січня на засіданні Ради підприємців, повідомляють Ukranews.

 

«Коли говорять, що у Азарова специфічне розуміння роботи ЗМІ, то я хотів би на це відповісти. Вся специфіка полягає в тому, що я просив би говорити правду і давати достовірну інформацію, от і вся специфіка», - сказав він.

 

Микола Азаров додав, що якщо є недоліки в роботі влади, то їх треба показувати. «Але якщо є придумані недоліки, вигадані і висмоктані з пальця - це відволікає від роботи, причому відволікає прем'єр-міністра, апарат Кабінету міністрів, коли ми перевіряємо абсолютно фальшиві сюжети», - зазначив Микола Азаров.

 

При цьому він вважає, що уряд працює прозоро. «Наш уряд працює в системі відкритості і достатньої прозорості», - заявив Азаров. Він підкреслив, що уряд готовий реагувати на виправдану критику.

 

Нагадаємо, раніше Микола Азаров розкритикував роботу телеканалу «Інтер», звинувативши канал у брехні та навмисному нагнітанні песимістичних очікувань населення.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6870
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду