detector.media
30.01.2013 12:41
Азаров закликав журналістів не відволікати уряд «висмоктаними з пальця проблемами»

Прем'єр-міністр Микола Азаров закликав журналістів говорити правду і подавати достовірну інформацію. Про це він сказав 29 січня на засіданні Ради підприємців, повідомляють Ukranews.

 

«Коли говорять, що у Азарова специфічне розуміння роботи ЗМІ, то я хотів би на це відповісти. Вся специфіка полягає в тому, що я просив би говорити правду і давати достовірну інформацію, от і вся специфіка», - сказав він.

 

Микола Азаров додав, що якщо є недоліки в роботі влади, то їх треба показувати. «Але якщо є придумані недоліки, вигадані і висмоктані з пальця - це відволікає від роботи, причому відволікає прем'єр-міністра, апарат Кабінету міністрів, коли ми перевіряємо абсолютно фальшиві сюжети», - зазначив Микола Азаров.

 

При цьому він вважає, що уряд працює прозоро. «Наш уряд працює в системі відкритості і достатньої прозорості», - заявив Азаров. Він підкреслив, що уряд готовий реагувати на виправдану критику.

 

Нагадаємо, раніше Микола Азаров розкритикував роботу телеканалу «Інтер», звинувативши канал у брехні та навмисному нагнітанні песимістичних очікувань населення.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY