Російського журналіста звільнили з телеканалу за зізнання у гомосексуальності - джерела

28 Січня 2013
6063
28 Січня 2013
16:31

Російського журналіста звільнили з телеканалу за зізнання у гомосексуальності - джерела

6063
Російського журналіста звільнили з телеканалу за зізнання у гомосексуальності - джерела

Журналіст Антон Красовський більше не працює на телеканалі Kontr TV, який він запустив разом з письменником Сергієм Мінаєвим. Про це повідомляє «Газета.Ru» з посиланням на власне джерело на телеканалі. За ствердженням джерела,  Красовський «був звільнений». 

Те, що журналіст залишив телеканал,  широко обговорюється в соцмережах: про те, що він більше не працює на Kontr TV, в своєму мікроблозі Twitter, зокрема, написав Роман Доброхотов: «Слухайте, а Красовського-то і правда звільнили з Kontr TV і випиляли всі згадки з сайту ...». 

Крім цього, в минулу п'ятницю генеральний директор телеканалу Сергій Комаров опублікував у своєму мікроблозі нібито скріншот повідомлення Красовського, в якому той зазначив, що не може працювати на телеканалі, «де нічого не означає». Гендиректор повідомив, що «прохання було задоволено». 

Антон Красовський ситуацію наразі не коментує. Взяти коментар у головного редактора телеканалу Сергія Мінаєва виданню «Газета.Ru» не вдалося. 

Інформація про те, що журналіст Антон Красовський залишив телеканал, з'явилася після виходу програми Angry Guyzzz, що вийшла 25 січня. В ефірі обговорювався російський закон про заборону пропаганди гомосексуалізму, прийнятий у цей день Держдумою в першому читанні. В ефірі програми Красовський заявив, що депутати, які проголосували за «антигейський» закон, голосували проти самих себе. 

«Я - гомосексуал. І я така ж людина, як ви. Як наш президент, як прем'єр, як і інші люди в АП (адміністрації президента - прим. «Газета.Ru») або уряді», - цитують в соцмережах заяву журналіста. 

Після цього з сайту телеканалу Kontr TV була видалена сторінка власної передачі Антона Красовського «Обойма». 

До січня 2012 року Антон Красовський працював головним редактором і співведучим шоу «НТВшнікі» на однойменному телеканалі. 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6063
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду