detector.media
28.01.2013 16:31
Російського журналіста звільнили з телеканалу за зізнання у гомосексуальності - джерела
Російського журналіста звільнили з телеканалу за зізнання у гомосексуальності - джерела

Журналіст Антон Красовський більше не працює на телеканалі Kontr TV, який він запустив разом з письменником Сергієм Мінаєвим. Про це повідомляє «Газета.Ru» з посиланням на власне джерело на телеканалі. За ствердженням джерела,  Красовський «був звільнений». 

Те, що журналіст залишив телеканал,  широко обговорюється в соцмережах: про те, що він більше не працює на Kontr TV, в своєму мікроблозі Twitter, зокрема, написав Роман Доброхотов: «Слухайте, а Красовського-то і правда звільнили з Kontr TV і випиляли всі згадки з сайту ...». 

Крім цього, в минулу п'ятницю генеральний директор телеканалу Сергій Комаров опублікував у своєму мікроблозі нібито скріншот повідомлення Красовського, в якому той зазначив, що не може працювати на телеканалі, «де нічого не означає». Гендиректор повідомив, що «прохання було задоволено». 

Антон Красовський ситуацію наразі не коментує. Взяти коментар у головного редактора телеканалу Сергія Мінаєва виданню «Газета.Ru» не вдалося. 

Інформація про те, що журналіст Антон Красовський залишив телеканал, з'явилася після виходу програми Angry Guyzzz, що вийшла 25 січня. В ефірі обговорювався російський закон про заборону пропаганди гомосексуалізму, прийнятий у цей день Держдумою в першому читанні. В ефірі програми Красовський заявив, що депутати, які проголосували за «антигейський» закон, голосували проти самих себе. 

«Я - гомосексуал. І я така ж людина, як ви. Як наш президент, як прем'єр, як і інші люди в АП (адміністрації президента - прим. «Газета.Ru») або уряді», - цитують в соцмережах заяву журналіста. 

Після цього з сайту телеканалу Kontr TV була видалена сторінка власної передачі Антона Красовського «Обойма». 

До січня 2012 року Антон Красовський працював головним редактором і співведучим шоу «НТВшнікі» на однойменному телеканалі. 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY