Канал Tonis повертається до документалістики

25 Січня 2013
8199
25 Січня 2013
15:26

Канал Tonis повертається до документалістики

8199
Кількість випусків «Соціального статусу» скоротиться
Канал Tonis повертається до документалістики

Телеканал Tonis збільшить кількість документальних лінійок, а ток-шоу «Соціальний статус» відтепер зосередиться на актуальних темах і виходитиме два рази на тиждень. Про це повідомляє прес-служба каналу.

 

З січня на каналі виходитимуть пізнавальні, історичні, біографічні документальні стрічки  та картини про світ дикої природи, які транслюватимуться переважно у форматі HD.

Зокрема, наступного тижня в ефір вийдуть британські стрічки: «Неймовірні подорожі», «Пригоди в Північному морі», «Повернення білого лева», «Дикі коні острова Сейбл» та інші.

 

Також  змінюєть слот ток-шоу «Соціальний статус». Тепер проект зосередиться на пенсійних і правових питаннях і виходитиме двічі на тиждень о 17.45:  «Соціальний статус: ваша пенсія»  - щовівторка (ведучий Василь Бирзул), «Соціальний статус: ваші права і пільги» - щочетверга (ведучий Юрій Спасокукоцький).

 

З понеділка по п'ятницю о 20.00 замість програми  «Соціальний статус» виходитиме документальний російський цикл «І ти, Брут. Всесвітня історія зрад».

 

«Тональність каналу залишатиметься незмінною: Tonis і надалі формуватиме позитивний настрій у своїх глядачів і транслюватиме програми, позбавлені насилля та політичних сварок», - йдеться у повідомленні каналу.


Нагадаємо, 1 грудня 2011 року Tonis змінив формат на соціальний. Тоді ж було запущено щоденне соціальне ток-шоу «Соціальний статус»

 

«Детектор медіа»

 

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
8199
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду