Газета «Капитал» вийде в лютому

21 Січня 2013
10730
21 Січня 2013
22:42

Газета «Капитал» вийде в лютому

10730
Газета «Капитал» вийде в лютому

Перше число нової щоденної ділової газети «Капитал» має вийти в лютому. Про це «Детектор медіа» дізналася від джерела в редакції. Точна дата поки не визначена, хоча у мережі Facebook журналісти називають і 1 лютого, і 17 лютого.

 

Як раніше писала «Детектор медіа», газета виходитиме щодня на 16 шпальтах, контент практично весь буде діловим. Крім того у виданні будуть передруковуватися матеріали Financial Times.

 

Набір штату ще триває, хоча основні відділи укомплектовано. Головного редактора поки не призначено, стверджує джерело.

 

«Ділова газета "Капітал"» («Деловая газета "Капитал"») була зареєстрована Державною реєстраційною службою України 29 жовтня 2012 року. Її видавець - ТОВ «Ділова преса країни», яке очолює Ілля Чудновський. За непідтвердженою інформацією, інвестором проекту виступає перший віце-прем'єр Сергій Арбузов.

 

«Капитал» стане другою щоденною діловою газетою в Україні. Адже з літа 2012 року, після закриття паперових «Дела» та «Экономических известий», єдиною діловою щоденкою залишився «КоммерсантЪ».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
10730
Коментарі
0
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду