На Центральному каналі стартували програми «Рикошет», «Наше право», «Музичні телевечори» і «Час сови»

17 Січня 2013
6487
17 Січня 2013
16:07

На Центральному каналі стартували програми «Рикошет», «Наше право», «Музичні телевечори» і «Час сови»

6487
Також канал модернізує проект «Браво, маестро!»
На Центральному каналі стартували програми «Рикошет», «Наше право», «Музичні телевечори» і «Час сови»

У січні 2013 року Центральний канал (КДР ТРК) запустив низку нових проектів: «Рикошет», «Наше право», «Музичні телевечори», «Час сови». Про це сказав генеральний директор ЦК Олександр Савенко в інтерв'ю «Детектор медіа», яке незабаром буде опубліковане.

 

«Ми запустили соціальний проект "Рикошет". Це публіцистична програма, яка стосуватиметься життя конкретних людей. Сьогодні телебачення не виконує своєї соціальної функції, а глядач втомився від бандитських серіалів. Тому в цій програмі ми намагаємося говорити про те, що більше цікавить простих людей. Приміром, ми досліджуємо проблему конкретної людини і допомагаємо її вирішити. Це прямоефірна, щотижнева, майже годинна програма з ведучими, сюжетами про головних героїв», - зазначив Олександр Савенко.

 

Гендиректор ЦК також повідомив, що канал працює над проектом про юридичну освіту «Наше право».

 

 

 

В січні на Центральному стартувала програма нічного мовлення «Час сови». «У січні у нас стартувала щотижнева програма "Час сови" з кількома ведучими. У нас є все, щоб розпочати блок нічного мовлення, ми зробимо все класно й інтелектуально. Але в мене банальна проблема: як вночі розвезти додому людей, маючи 5 літрів бензину на добу на одну машину?», - поскаржився генеральний директор ЦК.

 

Крім того, в січні на каналі вийшла в ефір щотижнева 52-хвилинна програма «Музичні телевечори», у якій розповідатиметься про високе мистецтво. Її ведучими стали Юлія Симеонова й Яна Іваницька.

 

Також, за словами Олександра Савенка, на Центральному вийде модернізована програма «Браво, маестро» про людей, які є «духовними камертонами української нації». Її ведуча - народна артистка України Алла Попова. «На жаль, вже не повернеш Павла Загребельного, Миколу Амосова. Тож поки сьогодні живі наші класики і метри такі, як Ліна Костенко, Ніна Матвієнко, Іван Драч, ми хочемо залишити пряме живе слово цих людей. А то зараз, подивившись українське ТБ, можна подумати, що вся наша культура і мистецтво - це Свєта Лобода, Діма Коляденко і "Поющие трусы". Сьогодні наше телебачення не дає поживи для душі, розуму і серця», - сказав генеральний директор Центрального каналу.

 

Загалом на Центральному каналі 2013 року буде 36 програм: 28 - власних, 8 - обмінних (ті, якими обмінюються з іншими обласними ДТРК). «У нас приблизно до 6 годин власного виробництва», - зауважив пан Савенко.

 

Нагадаємо, у 2013 рік Київська державна регіональна телерадіокомпанія (КДР ТРК) ввійшла з новою назвою «Центральний канал».

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6487
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Котигорошко Петрович
4124 дн. тому
"Києвотеку" Савенко не назвав - хороша програма, розумовий квест для киян.
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду