detector.media
17.01.2013 16:07
На Центральному каналі стартували програми «Рикошет», «Наше право», «Музичні телевечори» і «Час сови»
На Центральному каналі стартували програми «Рикошет», «Наше право», «Музичні телевечори» і «Час сови»
Також канал модернізує проект «Браво, маестро!»

У січні 2013 року Центральний канал (КДР ТРК) запустив низку нових проектів: «Рикошет», «Наше право», «Музичні телевечори», «Час сови». Про це сказав генеральний директор ЦК Олександр Савенко в інтерв'ю «Детектор медіа», яке незабаром буде опубліковане.

 

«Ми запустили соціальний проект "Рикошет". Це публіцистична програма, яка стосуватиметься життя конкретних людей. Сьогодні телебачення не виконує своєї соціальної функції, а глядач втомився від бандитських серіалів. Тому в цій програмі ми намагаємося говорити про те, що більше цікавить простих людей. Приміром, ми досліджуємо проблему конкретної людини і допомагаємо її вирішити. Це прямоефірна, щотижнева, майже годинна програма з ведучими, сюжетами про головних героїв», - зазначив Олександр Савенко.

 

Гендиректор ЦК також повідомив, що канал працює над проектом про юридичну освіту «Наше право».

 

 

 

В січні на Центральному стартувала програма нічного мовлення «Час сови». «У січні у нас стартувала щотижнева програма "Час сови" з кількома ведучими. У нас є все, щоб розпочати блок нічного мовлення, ми зробимо все класно й інтелектуально. Але в мене банальна проблема: як вночі розвезти додому людей, маючи 5 літрів бензину на добу на одну машину?», - поскаржився генеральний директор ЦК.

 

Крім того, в січні на каналі вийшла в ефір щотижнева 52-хвилинна програма «Музичні телевечори», у якій розповідатиметься про високе мистецтво. Її ведучими стали Юлія Симеонова й Яна Іваницька.

 

Також, за словами Олександра Савенка, на Центральному вийде модернізована програма «Браво, маестро» про людей, які є «духовними камертонами української нації». Її ведуча - народна артистка України Алла Попова. «На жаль, вже не повернеш Павла Загребельного, Миколу Амосова. Тож поки сьогодні живі наші класики і метри такі, як Ліна Костенко, Ніна Матвієнко, Іван Драч, ми хочемо залишити пряме живе слово цих людей. А то зараз, подивившись українське ТБ, можна подумати, що вся наша культура і мистецтво - це Свєта Лобода, Діма Коляденко і "Поющие трусы". Сьогодні наше телебачення не дає поживи для душі, розуму і серця», - сказав генеральний директор Центрального каналу.

 

Загалом на Центральному каналі 2013 року буде 36 програм: 28 - власних, 8 - обмінних (ті, якими обмінюються з іншими обласними ДТРК). «У нас приблизно до 6 годин власного виробництва», - зауважив пан Савенко.

 

Нагадаємо, у 2013 рік Київська державна регіональна телерадіокомпанія (КДР ТРК) ввійшла з новою назвою «Центральний канал».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY