Oll.tv випустив додаток для iPad

16 Січня 2013
4295
16 Січня 2013
20:10

Oll.tv випустив додаток для iPad

4295
Oll.tv випустив додаток для iPad

Відеосервіс «Медіа Групи Україна» Oll.tv представив новий додаток для планшетів iPad, повідомляє прес-служба сервісу.

 

Додаток можна завантажити безкоштовно з AppStore. Усе відео, представлене в додатку, доступне користувачам безкоштовно.

 

Раніше Oll.tv був доступним користувачам iPad через інтернет-переглядач.

 

Торік Oll.tv впроваджував стратегію мультиекранності і до кінця 2012 року став доступним користувачам смарт-телевізорів LG, Samsung, медіа-програвачів Dune HD, Aura HD. В основу цих додатків закладено адаптований інтерфейс Oll.tv, котрий зберіг незмінною загальну концепцію відеосервісу, зазначає прес-служба.

 

«Випускаючи додатки для пристроїв, ми намагаємося бути максимально послідовними. Ми враховуємо не тільки можливості того, чи іншого пристрою, але й докладаємо всіх зусиль, аби перенести на нього зручність та інтуїтивно зрозумілий інтерфейс нашого сервісу, - коментує Євген Абрамов, директор компанії «Діджітал Скрінз» (юридична особа відеоресурсу Oll.tv). - Новий додаток для iPad це добре ілюструє, адже він поєднав зручність Oll.tv та особливості управління планшетом».

 

Услід за iPad найближчими місяцями вийдуть додатки й для інших пристроїв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
4295
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Апчхи
4121 дн. тому
http://volshebnaya-planeta.ru
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду