Програма Безулик вийде на «Інтері» в лютому?

11 Січня 2013
7262
11 Січня 2013
19:49

Програма Безулик вийде на «Інтері» в лютому?

7262
Програма Безулик вийде на «Інтері» в лютому?

Суспільно-політичне ток-шоу Анни Безулик може вийти в ефір телеканалу «Інтер» у лютому. Про це повідомляють джерела «Детектор медіа».

 

Тим часом, за даними Kommersant.ua, проект пані Безулик на «Інтері» стартує раніше - у четвер, 24 січня. І пані Безулик з 9 січня вже припинила співпрацю з 5-м каналом.

 

На «Інтері» не коментують інформації про дату старту програми, оскільки остаточної домовленості ще не досягнуто, повідомила «Детектор медіа» керівник промо-служби Ірина Побєдоносцева.

 

Зв'язатися із самою Анною Безулик «Детектор медіа» поки не вдалося.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», з нового року «Інтер» не має наміру продовжувати співпрацю з Євгенієм Кисельовим, який вів суспільно-політичне ток-шоу «Велика політика», та веде переговори з Анною Безулик відносно запуску нового проекту, для якого вже будується студія.

 

«Детектор медіа»

 

Фото Павла Старостенка

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
7262
Коментарі
4
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
ЗаБезулик
4126 дн. тому
Нарешті половина "шустерів" відвалить з України, але друга половина залишається - треба думати що робити...
Газетний
4127 дн. тому
Згоден з qwerty, але чи не помиляється у своєму виборі Аня. Чи піде у неї все як на 5-ому? Зрештою, а якою мовою йтимуть ці передачі на "Інтері"? Чи збереже п. Безулик набуту харизму. Побажаємо їй всього найкращого.
qwerty
4129 дн. тому
главное, чтобы "раритеты" 90-х, кое-как еще интересные тогда, которых по старой памяти с налетом ностальгии тусуют с канала на канал, дали рейтинги сегодня, в очередной однотипной программе-говорильне на заезженную тематику с опостылевшими лицами гостей, содержание спичей которых можно рассказть наперед,не тратя время в пятничный вечер.
мир
4129 дн. тому
главное, чтоб никакая ольга захарова не испортила своим креативом ей студию. и всебудет хорошо
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду