«Інтер» покаже фестиваль гумору з «Кварталом» та «Великою різницею»

8 Січня 2013
5374
8 Січня 2013
11:45

«Інтер» покаже фестиваль гумору з «Кварталом» та «Великою різницею»

5374
«Інтер» покаже  фестиваль гумору з «Кварталом» та «Великою різницею»

19 січня «Інтер»  покаже першу частину третього Міжнародного фестивалю гумору «Велика різниця в Одесі». Про це йдеться у повідомленні прес-служби каналу.

 

Трансляція вийде в ефір о 11.00. Вестимуть програму Іван Ургант і Олександр Цекало, які також є ведучими шоу «Велика різниця», що наразі виходить на  «Інтері».

 

Під час фестивалю виступлять гості-гумористи і коміки з різних країн - Mozart Group, Ireneusz Krosny, David Shiner, Eugeney Voronin, Raymond Crowe, Michel Lauzière.

 

Крім іноземних гостей фестивалю, свої номери показали і команди «Великої Різниці», «Кварталу 95» та «Дітей лейтенанта Шмідта».

 

Під час фестивалю пройшла  також зйомка пародійних боїв зірок шоу-бізнесу. Поборотися на ринзі зійшлися Філіп Кіркоров, Вєрка Сердючка, Анастасія Волочкова, Тіматі, Анатолій Вассерман, Стас Михайлов, Сергій Звєрєв, Олександр Кержаков, Микита Джигурда. Вели суддівство Дмитро Губернієв і Дмитро Нагієв.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
5374
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
glyuk
4148 дн. тому
ХРЕНЬ! ПОЛНЕЙШАЯ!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду