Divan.TV запустив новий сайт

26 Грудня 2012
6076
26 Грудня 2012
17:54

Divan.TV запустив новий сайт

6076
Divan.TV запустив новий сайт

Мультимедійний  сервіс  Divan.TV  запускає тестову версію нового сайту - divan.tv. Про це повідомляє прес-служба сервісу.

 

Компанія наголошує, що на сайті буде розміщений лише легальний контент, і  закликає користувачів висловлювати свої враження щодо знову запущеного порталу.

 

Як повідомляє прес-служба , на сайті будуть розміщені  більше 1000 мультфільмів HD і 3D, які будуть доступні на поталі у безкоштовному доступі до 3 січня 2013 року. Серед них: «Ну, постривай!», «Айболить і Бармалей», «Червона квіточка», «Алі-Баба та сорок розбійників», «Канікули в Простоквашино» (виробництва «Союзмультфільм»), «Козаки» (всі серії), «Як Кішечка і Собачка мили підлогу», «Айболить » (виробництва «Украінімафільм »), «Уроки тітоньки Сови», «Маски» (виробництва Творчого Об'єднання «Маски»), «Аліса в країні чудес», «Незнайко в Сонячному місті», «Пригоди кота Леопольда» (виробництва Творчого об'єднання екран «Екран»), «Попелюшка», «Сімба, Король-лев», «Покахонтес», «Книга Джунглів» (виробництва компанії Mondo TV), а також ексклюзивний мультфільм - «тарбозавра» (виробництва «Кармен»), який можна дивитися також в 3D на телевізорі.

 

«Детектор медіа»

Команда «Детектора медіа» понад 20 років виконує роль watchdog'a українських медіа. Ми аналізуємо якість контенту і спонукаємо медіагравців дотримуватися професійних та етичних стандартів. Щоб інформація, яку отримуєте ви, була правдивою та повною.

До 22-річчя з дня народження видання ми відновлюємо нашу Спільноту! Це коло активних людей, які хочуть та можуть фінансово підтримати наше видання, долучитися до генерування спільних ідей та отримувати більше ексклюзивної інформації про стан справ в українських медіа.

Мабуть, ще ніколи якісна журналістика не була такою важливою, як сьогодні.
У зв'язку зі зміною назви громадської організації «Телекритика» на «Детектор медіа» в 2016 році, в архівних матеріалах сайтів, видавцем яких є організація, назва також змінена
* Знайшовши помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter.
6076
Коментарі
1
оновити
Код:
Ім'я:
Текст:
Парасолька
4144 дн. тому
Так тримати!!
Долучайтеся до Спільноти «Детектора медіа»!
Ми прагнемо об’єднати тих, хто вміє критично мислити та прагне змінювати український медіапростір на краще. Разом ми сильніші!
Спільнота ДМ
Використовуючи наш сайт ви даєте нам згоду на використання файлів cookie на вашому пристрої.
Даю згоду